Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de febrer de 2017

IX Gran Fons de la Valldigna

Hem vist a la premsa i com ja vos vam informar anteriorment, el Club Atletisme La Valldigna organitza el proper diumenge dia 26 de febrer el IX Fons a la Valldigna.

El recorregut serà de 15 quilòmetres amb sortida a les 9.30 hores i arribada davant del poliesportiu municipal de Tavernes, si bé la carrera discorrerà també per les poblacions de Simat i Benifairó en un circuit completament pla que convida a contemplar innombrables paratges i punts emblemàtics dels termes municipals de les esmentades localitats.

El president del Club Atletisme La Valldigna, Raúl Aparisi, tindrà una data fixa de referència per als successives edicions i serà l'últim diumenge de febrer.

Els tres primers classificats de la general tindran un premi en metàl·lic de 75, 50 i 25 euros, tant homes com en dones. A més, abans de la sortida s'efectuarà un sorteig entre els participants de regals donats per les cases col·laboradores. Les inscripcions per a la prova de 15 quilòmetres estan obertes fins el dia 25 a www.mychip.com i a www.calavalldigna.com.

Font: levante-emv

http://www.levante-emv.com/safor/2017/02/19/tavernes-sera-domingo-26-principio/1530974.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari