Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 27 de febrer de 2017

Ixen a la llum els "xanxullos" de Compromís: 107 contractes il·legals


Totes les promeses de transparència i bon govern amb les que a Compromís se'ls va omplir la boca han quedat al bagul dels records.

Compromís es va presentar a les eleccions autonòmiques a la Comunitat Valenciana amb una insistent bandera: la regeneració i la transparència en l'exercici de l'acció del Govern. Però els fets posen a cadascú al seu lloc.

I no és que siguen els partits de l'oposició o els mitjans de comunicació els que han llançat llum als xanxullos d'Oltra (Compromís). Ho ha fet la mateixa Intervenció General de la Generalitat, l'òrgan encarregat de fiscalitzar la legalitat dels contractes de l'administració pública valenciana.

Ho explica el diari Las Provincias. La Intervenció de la Generalitat ha advertit a Monica Oltra la vicepresidenta del Consell, en la seva qualitat de responsable de la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, que la gestió que fa el seu departament en matèria de contractació no s'ajusta al que estableix la Llei de Contractes del Sector Públic.

L'advertència no tindria més importància si el toc del fiscalitzador a Oltra s'hagués produït en una ocasió. Però, fins a 107 contractes la Intervenció ha vist il·legalitats.

107 objeccions d'il·legalitat en la gestió dels fons públics, i en un assumpte tan sensible com és precisament el de les persones amb dependència, deixa en entredit bona part del discurs amb què Mónica Oltra, la líder de Compromís, posava en qüestió en la passada legislatura l'ús dels fons públics que realitzava el govern del popular.


4 comentaris:

 1. I a que espera la fiscalía per actuar.....a que caduque tot per transparencia?. A tindre altre Gurtel?....Pujol?......Eres?.....En definitiva a pagar-ho el poble com sempre no?.

  ResponElimina
 2. Ací a Tavernes també fa molts xanxullos Compromís.

  ResponElimina
 3. La Sra. Oltra al igual que tota la gent d ixe partit diu, aixo de transparencia que vol dir? Sols saben encrispar a la gent en contra del PP, pero no saben fer. No podem demanar peras al olmo, ni saben ni se espera que sapiguen que, abanda del seu equip hi ha molta gent que necesita treballar i que ho passa mal

  ResponElimina
 4. Jo crec que els xanxullos se'ls ha aprés d'ací el poble. Pareix ser que això de "xanxullos" és conegut per un company d'aquesta senyora.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari