Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 de febrer de 2017

Jordi Juan NO va votar en contra de l'adjudicació de la piscina coberta

Foto:Las Provincias

El 8 d'abril de 2008 l'ajuntament va acordar l' adjudicació de la piscina coberta amb 15 vots a favor (PP + PSOE + EU), 2 abstencions (BLOC) i cap vot en contra.

Ara va i resulta que després de molt de criticar l'adjudicació de la piscina, molt de dir que l'estudi econòmic finacer donava un zero a l'empresa adjudicatària, moltes declaracions contra l'anterior govern però la veritat és que Jordi Juan, actual alcalde de Compromís de Tavernes, no es va oposar a l'adjudicació de la piscina coberta.

Va succeir en el ple del 7 d'abril de 2008. Jordi Joan era regidor del BLOC i NO es va oposar a l'adjudicació de la Piscina Coberta a la UTE PROMOCIONS METROVAL, GENT URBANA i MADERPARK 2000.

Esta és la intervenció de Jordi Juan a l’acta de l'esmentat ple:

"Ací és tracta d'escollir l'empresa concessionària de la piscina. En principi hi ha dos propostes; a la comissió vaig votar a favor de la proposta del govern, de l'UTE entre tres empreses. El motiu era perquè esta piscina incorporava spa balneari urbà, que nosaltres sempre havíem reivindicat, a banda del pàdel. Ara bé, una vegada he llegit l'informe d'intervenció, en comissió és va dir que era ambigu l'informe; jo me'l vaig mirar i crec que és prou clar, amb dues empreses a l'estudi economicofinancer, estan molt malament valorades, sobre 8 punts, FCC i Aquàlia te 2 punts; però l'empresa al que és proposava fer la concessió té zero punts, és a dir, esta empresa l'únic que ha fet és copiar l'estudi de viabilitat que havia fet la interventora; però, a més, el de 2006. Jo crec que en estes condicions, no s'hauria de fer una concessió, per això crec que s'hauria d'exigir a les dues empreses que feren un estudi economicofinancer que jo considere importantíssim; però crec que amb un zero sobre huit punts no s'hauria de fer la concessió.”

Després de esta intervenció al ple Jordi Juan es va abstenir en la votació. O siga; Jordi Juan va passar de votar a favor en comissió a dir que no havia de adjudicar-se la piscina per acabar abstenint-se. Tot un exemple de coherència.

Jordi Juan primer va votar a favor en comissió perquè la piscina incorporava spa, balneari urbà i padel, després diu que no s'hauria de fer la concessió per acabar abstenint-se.

Per què volia Jordi Juan una piscina amb spa balneari urbà i pàdel?

Per què va votar Jordi Juan en comissió a favor de l'adjudicació de la piscina ?

Per què es va abstenir Jordi Juan a l'adjudicació de la piscina coberta?

Per què no va votar Jordi Juan en contra d’una concessió que ara tant critica?

Tan important és l'spa i el pàdel per Jordi Juan?

En 2008 Jordi Juan no va voler oposar-se a l’adjudicació de la piscina coberta i ara es dedica a criticar esta adjudicació per uns motius que desconeixem.

Moltes contradiccions i molts interrogants de l'alcalde Jordi Joan, de Compromís, que no tenen lògica ni sentit.

Foto: Las Provincias

3 comentaris:

 1. No vota en contra i ara critica? Que poca coherencia te Jordi!!
  "A lo hecho pecho" Haber votat en contra entonces i no renegar ara.

  ResponElimina
 2. I la piscina fentse pols i abandonada i l'alcalde no sap ni quant ni com obrirla.

  ResponElimina
 3. Una gran irresponsabilitat, si pagaren ells no actuaríen aixi. Que poc serios, veient estes actuacions ens fa pensar, a qui sa encomanat que defense els interessos del poble?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari