Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 23 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Xeraco informa del que fan els polítics de Tavernes

Ara resulta que hem d'anar al facebook de l'Ajuntament de Xeraco per a saber que volen fer en el nostre Marjal els de Compromís de Tavernes.

Com és possible! Ens hem d'assabentar per Xeraco que el senyor Josep Llàcer, regidor d'Urbanisme de Tavernes, i l'arquitecte municipal han estat en Conselleria presentant el projecte d'una Via Verda per la marjal i buscant inversions per al seu projecte d'unir per la marjal les poblacions de Gandia, Xeresa, Xeraco i Tavernes de la Valldigna.

Josep Llàcer no informa del PATIVEL, no informa dels seus projectes per a la Marjal, no informa de moltes altres coses.... Per què no informa el senyor Llàcer? 
Què amaga el senyor Llàcer? 

Per què gasta Compromís un dineral dels nostres impostos en una responsable de premsa que no informa del que fa el govern de Tavernes?


3 comentaris:

  1. Llacer amaga moltes coses. Encara no ha dit com ha quedat amb la multa. L'ha pagat?

    ResponElimina
  2. Molt bona pregunta, que amaga este concejal? I la periodista, perque no informa dels proyectes que es couen en l ajuntament? De qui rep el sou esta persona? es suposa que es una professional de la comunicación, A qui li Balla els nanos ? si li paga compromis es molt correcte el que fa, que no informe, pero si el que paga es l ajuntament que aixo es el que es, aixo ja es un altra historia. Pero, com pot ser que a la gent li done tot igual?

    ResponElimina
  3. Quina vía verda volen tracar? Este govern vol lligar-nos de preus i mans, si duen a terme ixe protecte aci mai ens podrem menejar a res a mes de que ixos proyectes han de comunicar-se en plenari i que la gent done la seua opinión, no es pot ser tan irresponsable!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari