Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 1 de febrer de 2017

Paneroles i rates en carrers de Tavernes

Hem vist a la premsa que les plagues s'estan convertint en un greu problema a Tavernes. En l'últim ple celebrat a la Vall, el portaveu d'EUPV, Eduardo Bononad, va apel·lar a l'executiu perquè aclarira si hi ha algun pla per lluitar contra la plaga de rosegadors que ha afectat la localitat, especialment a la zona nord de la població. 

L'edil de Serveis, Llum Sansaloni, va reconèixer que estan tenint incidències amb la presència de rosegadors i també paneroles. «L'empresa adjudicatària dels serveis de plaguicides està complint amb el seu treball, però són plagues difícils de controlar», va assenyalar. Sansaloni ha indicat que el problema s'agreuja en zones amb cases deshabitades ja que l'abandonament d'aquests immobles genera la proliferació de tot tipus de plagues. La regidora nacionalista ha assenyalat que en el pressupost d'aquest any s'han fixat 20.000 euros per a atendre situacions subsidiàries que tinguen a veure amb les epidèmies. 

Entre els veïns les queixes no cessen. Són diversos els que critiquen la brutícia dels contenidors d'escombraries com un altre focus de plagues. 

El servei de neteja de contenidors s'ha reduït dràsticament a Tavernes en els últims anys i passen dies sense que es netegen els escombriaires. Això provoca que les vores dels contenidors i els fons acumulen brutícia que atrauen rosegadors i insectes. 

Sense anar més lluny, veïns de la zona nord de la Vall han penjat a les xarxes socials fotografies de dos grans rates mortes al carrer que van estar diversos dies sense que ningú les retirara. Els fets van causar gran indignació. 

En carrers com Figueretes o Nou, els veïns han mostrat públicament contenidors que no s'han buidat durant la nit. Aquests motius han ocasionat que es demanen explicacions al ple i que s'incrementen les actuacions subsidiàries del consistori previstes per al control de plagues.

Font: las provincias

http://www.lasprovincias.es/safor/201702/01/aparecen-cucarachas-ratas-calles-20170201004257-v.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari