Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 10 de febrer de 2017

Premis a l'ús del valencià per a les falles 2017L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, convoca els Premis a l’Ús del Valencià en les Falles 2017, dirigits a les sis comissions falleres del municipi, que poden optar a guanyar algun dels tres premis que es reparteixen.
El primer premi està dotat amb 1.000 euros, el segon amb 600 euros i el tercer amb 300 euros. Les tres falles guardonades amb estos premis també rebran el banderí acreditatiu.
El jurat valorarà l’ús i la qualitat del valencià en la retolació de la falla, el llibret faller, la retolació en el casal i en el voltants, en les xarxes socials i en qualsevol altre element que el jurat considere convenient. A més, el jurat podrà declarar desert qualsevol premi si estima que els elements presentats no tenen la qualitat suficient.
Les comissions falleres interessades a participar-hi hauran d’entregar el llibret faller en el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística del consistori abans de les 14 hores del dia 10 de març de 2017.
Font: tavernes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari