Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 de febrer de 2017

Queixa d'uns veïns: mobles tirats al carrerEns envien uns veïns les fotos d'una butaca i un sofà deixats al carrer per uns mal educats, bruts, incivics, ... que no tenen cura de la nostra ciutat i l'embruten deixant mobles al carrer. Aquests veïns ens diuen que tots els dies van a passejar al Clot i que este sofà i esta butaca ja porten més de 15 dies en aquest lloc, a la zona del Vergeret al costat del riu. La butaca està al costat d'un contenidor i és impossible que el personal de la neteja no ho haja vist. Com pot ser que els de FCC no vulguen portar-se aquesta butaca i aquest sofà?

Nosaltres exigim més mà dura de l'Ajuntament amb la gent que deixa al carrer mobles, neveres, televisors, cadires, ... i no avisen a l'Ajuntament que els recull gratis però també exigim a l'Ajuntament que els retire ràpidament. No es pot permetre que estos trastos estiguen més de 15 dies al costat d'un contenidor i que els de la neteja no els porten a l'ecoparc. Insistim que la culpa és de qui deixa trastos al carrer però l'Ajuntament és el que ha de denunciar el culpable i retirar-los de la vía pública inmediatament.
Des d'El Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres fotos, preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari