Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 1 de febrer de 2017

Sindicats policials afirmen que els policies de Tavernes perdren drets laborals

Hem vist a la premsa que els sindicats SPPLB i CSIF de Tavernes de la Valldigna consideren que les explicacions donades pel govern local, davant les noves mesures imposades per l'executiu local a la taula de negociació, no faran més que perjudicar la situació de la plantilla de la Policia Local. 

Els sindicats qualifiquen de «manipulador» l'argumentació donada per l'edil responsable de Personal a l'hora d'eliminar el complement salarial si hi ha més del 12% de la plantilla policial de baixa. «Les mesures aprovades perjudicaran a tots els treballadors de l'Ajuntament, però sobretot als policies», van afegir. 

Sostenen que poden veure afectades les seves retribucions en cas de situacions d'incapacitat, «tot això en un moment en què l'única solució per part de la regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, és la massiva obertura d'expedients disciplinaris als seus membres, a excepció de l'Intendent-Cap i Inspectors afins, els que per cert tenen anul·lades les seves oposicions per sentència judicial no ferma », comenten els sindicats de Tavernes. 

«Càrrega psicològica» 

SPPLB i CSIF consideren que les accions del govern local, de Compromís, «estan provocant una càrrega psicològica molt forta davant la qual molts policies busquen una sortida a altres poblacions per poder tenir una estabilitat emocional que no afecte la seva vida personal i familiar, i que no els porte a quedar incapacitats per això, cosa que a poc sembla preocupar al Govern Municipal ». 

Finalment els sindicats afegeixen que s'estan traient drets als agents «a excepció del Cap de la Policia, al qual el mateix Decret del govern li atorga plena llibertat, i fins i tot un vehicle oficial a la porta de casa per assistir a la feina».

Font: las provincias

1 comentari:

  1. Com s aprofiten, es pensen que son els amos? No pensen que la rao i la sensates posa a cadascu al seu lloc, tot aco els passara factura, la fruta cau de Maura! Com poden fer aco a la policia que hauria d estar en un pedestal xq son persones que la seua tasca es d ajuda al ciutada? El poble deuria de rebelar-se contra estés accións, no debem consentir que es ningunege a este cos.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari