Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 2 de febrer de 2017

Un camió de la neteja arranca un banquet i no l'arreglaUn camió de la neteja de l'empresa FCC va arrancar fa més d'un mes un banquet i un senyal del carrer Metge Grau a la cantonada del Carrer Gabriel Hernández.

Passen les setmanes i el banquet i el senyal que havia no es tornen a col·locar en el lloc en què estaven.

Per què no es tornen a col·locar?

Té la culpa FCC per no notificar-ho a l'Ajuntament?

Té la culpa l'Ajuntament per no obligar FCC a que torne a col·locar el banquet i el senyal?

Els fets són que un camió de la neteja es va enganxar al banquet i va arrancar el banquet i la senyal de tràfic que estava al costat però passen els mesos, passen les setmanes, passen els dies i l'Ajuntament, governat per Compromís, no col·loca de nou ni el banquet ni el senyal arrancats per un camió de la neteja.

L'Ajuntament haguera pogut col·locar el banquet i el senyal de tràfic i exigir a FCC que el pagara però no sabem per quin motiu no ho ha fet encara.

2 comentaris:

  1. Això ho pagarà el seguro del camió

    ResponElimina
  2. Tindrem q posar Camares de vigilància nocturna als nostres vehicles. Jo tinc un camionet de menys de 3.500 kg. Ho dic perquè si que pot estar aparcar dins del poble. Ja que es com una furgoneta. I per la nit m'han arrancat l'espill. Clar el espill esta a una altura considerable ja que altre vehicle no el pot arrancar. Cap la posibilitat q haga sigut el camio de la basura. Con no ho se no acuse a ningú. Pero clar no deixaren cap noteta. El destructor de espills. Aixi que tant si ha pogut ser com no a qui corresponga. Un poc de consciència i humanitat q tots tenim fallos pero per això esta el Seguro. En fi.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari