Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de febrer de 2017

Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns, insatisfetes per les inversions en la via pública

Nota de premsa de Valldigna Accessible i l´Associació de Veïns:
L’opinió expressada pels veïns dels Sequers que intervingueren en l’Assemblea Ciutadana del 16 de febrer, ha posat de manifest, segons Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns, que el sistema utilitzat per l’Ajuntament per a prioritzar les inversions en la via pública no és una manera efectiva de conéixer les vertaderes necessitats que té Tavernes. Les dos persones que  intervingueren en el torn de precs i preguntes de l’assemblea no identificaren l’actuació que s’ha fet al carrer Barca-Sequers com el resultat del que van demanar els veïns en la reunió, ja que eren altres els problemes que en eixes reunions plantejaren els assistents. El propi Alcalde va manifestar que ell tampoc considerava prioritàries les obres que s’han fet, la qual cosa demostra la falta de rigor de les reunions de barri. 
Considerem que en les actuacions per a millorar l’accessibilitat s’hauria d’informar prèviament la població, durant la fase del projecte, amb antelació a la licitació i no una vegada ja executades com s’ha fet.
Per a Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns, membres participants en la “Taula de Mobilitat Sostenible”, resulta incomprensible que no obstant ser l’àrea de Sequers, segons consta al Pla de Mobilitat Sostenible, la zona de Tavernes amb major proporció de voreres còmodes (86%), s’haja fet una vorera de 4,81 m, sobretot perquè considerem que Tavernes té altres necessitats més importants per a dedicar els escassos recursos municipals.

Reforma no prioritària de rampes que ja eren PRACTICABLES en la zona de Sequers.
Recordem a l’actual govern municipal que l’Ajuntament va aprovar en 1994 el “Reglament Municipal per a la integració de discapacitats físics, psíquics i sensorials”, el qual establia, entre altres qüestions, el compromís de completar progressivament la construcció de rampes en totes les voreres del poble, acord que vint-i-set anys després encara estem demanant que es complisca.
Lamentem que els objectius que Compromís defensava en l’any 2008, abans de ser govern, de millorar l’accessibilitat de Tavernes i de convocar reunions semestrals de la Comissió Municipal d’Accessibilitat, hagen caigut en l’oblit ara que governen.
Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns demanem que s’elabore, de manera urgent, una Ordenança Municipal d’Accessibilitat, on es regule la participació ciutadana en la Comissió Municipal d’Accessibilitat.


Exemples d'actuacions que Valldigna Accessible i l’Associació de Veïns La Valldigna consideren prioritàries:

9 comentaris:

 1. Que fort!! L'alcalde no veu prioritaries obres de 200.000 euros pero les lloga i no les para.

  ResponElimina
 2. Com poden malgastar els diners de esta manera tan tonta? Mira que hi ha voreres en mal estat en la part alta del poble i desfan la que millor està

  ResponElimina
 3. Jordà li va fer un ZASCA brutal a JJ amb el 86% de les voreres

  ResponElimina
 4. Q fort, mira que llevar totes les rampes que va deixar fetes el PP... A no, espera...

  ResponElimina
  Respostes
  1. El PP...vosaltres no Li arribeu ni a la sola de la sabata. No arribeu ni a mantindre tot el que va fer el PP.

   Elimina
  2. El discurs del I tu más de Compromís ja me cansa.

   Elimina
 5. Lo de compromís no té nom... Hi han aceres que mai s'han pavimentat correctament (carrer major tram del raconet i altres) i ara es posen a alçar tot els sequers, dic jo que algún interés tindràn perque no te cap ni peus...
  Pero espera... Que fort!! Aquestes 'inaccessiblitats' estaven també quan estava el PP al poder? Dic jo que no és nou de les últimes legislatures... Perque PP no va fer res en el seu día i ara ho reclama??? Tampoc ho entenc

  ResponElimina
  Respostes
  1. A vore quan Compromís asimila que està governant!! Per a governar hi ha que ser responsables I no ho sou gens. Increíble!

   Elimina
 6. Aixo, aixo, este govern no li arriba ni a la sola de les sábates al PP, ells es gastaven diners pero era en necesitats del poble, estos, rai de raí! Sense du te, algún interés tindran fent la vorera dels sequéis, aixo, sense dubte!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari