Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 24 de febrer de 2017

Veïns de Tavernes exigeixen millores als carrers per facilitar l'accessibilitat

Com ja vam avançar al Diari de Tavernes, s´ha publicat en premsa que l'Associació Valldigna Accessible demana a l'executiu projectes prioritaris per eliminar barreres arquitectòniques a la via pública.

Fins a cinc actuacions a la via pública han marcat l'Associació de Veïns la Valldigna i l'Associació Valldigna Accessible com més prioritàries que les obres d'ampliació de la vorera que s'han dut a terme per part del govern valler amb una inversió de 196.000 euros.

Tots dos col·lectius assenyalen que «el sistema utilitzat per l'Ajuntament per prioritzar les inversions a la via pública no és una forma efectiva de conèixer les autèntiques necessitats que té Tavernes».

Les dues associacions remarquen que el mateix alcalde, Jordi Juan, ha reconegut que per a ell tampoc eren prioritàries les obres executades al carrer la Barca de la urbanització. Els Sequers el que «demostra la manca de rigor en les reunions de barris».

Joan va declarar en l'última assemblea ciutadana que les obres d'Els Sequers no les veia prioritàries, però ha apuntat que en la reunió d'aquesta barriada es van marcar aquestes reformes com a preferents.

Font: las provincias

1 comentari:

  1. Normal. Refan voreres que estaben be i no arreglen les que estàn mal.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari