Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 18 de febrer de 2017

XVI Cursa de la Dona


L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat dos dies d’actes culturals i esportius per tal de commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

La Casa de la Cultura serà l’escenari dels actes del dia 2 de març. A partir de les 17:20 hores hi haurà Art Viu al Carrer, on l’artista Cristian Miñana començarà un quadre de Frida Kahlo que acabaran els alumnes del taller del centre del dia. A més, els veïns de Tavernes podran pintar en homenatge a les dones i per la igualtat en els panells que es muntaran en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes.

El vestíbul de la Casa de la Cultura acollirà l’exposició a gran escala de biografies de dones rellevants en la història. I en el soterrani tindrà lloc el monòleg “De categoria internacional”, a les 20 hores.

El divendres dia 3 de març centrarà els actes esportius: dos partidesde raspall, una de dones aficionades i una altra de categoria professional en el trinquet del poliesportiu municipal.

La cursa de la dona “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”efectuarà el tret d’eixida a les participants a les 19:30 hores des de la plaça Major. Hi haurà un dorsal zero, voluntari, a favor de l’Associació Dorotea d’ajuda i suport a les víctimes de violència de gènere, situada a Sueca, i que atén dones de tota la Valldigna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari