Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 25 de març de 2017

Borja Ortega està a un pas d’entrar a la final en la seua primera gran competició

L’atleta Borja Ortega va disputar la seua primera gran competició a nivell nacional aquest passat cap de setmana a Antequera, al Campionat d’Espanya cadet en la prova dels 1.000 metres llisos. Sent un dels corredors més joves de la prova, ja que encara és de primer any i tornarà a tindre una altra oportunitat l’any vinent, el valler no es va poder classificar per a la gran final del diumenge i es va quedar a les portes del que havera estat un gran èxit per a ell.
En la seua primera gran competició a nivell nacional, Borja es trobava “molt nerviós i asustat” abans de debutar en la prova el dissabte per la vesprada, però amb el suport a les grades de la seua familia i la seua entrenadora Bea Bosch, va anar calmant-se. Tot i no poder accedir a la final, el jove atleta valler va marcar el 24º millor temps d’entre els 42 semifinalistes de la prova amb una marca de 2:48.54.

En una semifinal molt ràpida i amb molts corredors, es va veure tancat a l’eixida per dos atletes que el deixaren en l’última posició del grup, però lluny de rendir-se, Borja es va refer de la complicada eixida i va començar a remuntar posicions amb un increïble ‘sprint’ final. Després de la cursa, el jove valler es sentia “enfadat i amb ganes de més” ja que es veia amb forces però la carrera havia estat molt difícil. Ara, haurà de continuar pensant en la temporada de pista a l’aire lliure i seguir millorant els seus resultats.

Font: Esports al Dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari