Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 de març de 2017

Campanya social Falla La Vía

La Falla la Via un any més ha elaborat la seua pròpia campanya de conscienciació social, al voltant del mal ús de les noves tecnologies i els perills que això comporta.

Els seus fallers són els protagonistes d'unes escenes, que pretenen fer reflexionar a la gent sobre aquestes noves eines molt útils i molt perilloses a la vegada.
S'apel·la a gaudir d'una bona conversa cara a cara, sense les males interpretacions que es poden donar amb els diàlegs virtuals i, també, a aprendre a desconnectar, de tant en tant, i parar atenció a allò que estem realitzant per tal d'evitar riscos innecessaris.

Es recorda que els pares som l'espill en què es miren els nostres fills i si nosaltres som addictes al món virtual, ells, tal vegada, també acabaran sent-ho. De fet, ja molts d'ells són incapaços de desconnectar i sofreixen l'anomenat "vampirisme" o distribueixen lliurement i sense control imatges que circularan durant molt de temps per la xarxa sense conéixer en mans de qui poden acabar o quina utilitat en faran.

Per tot açò, la Falla la Via desitja compartir la seua campanya amb tots aquells que la vulguen gaudir.

3 comentaris:

 1. Visca la Falla la Via!!

  ResponElimina
 2. Es curiós que les persones més maleducades i més incíviques del poble vagen donant lliçons. Trobe a faltar "Compte on pixes", "Mira al teu voltant, eixa gent dorm perque demà treballa" o "Compte amb el foc, no siga que cremes"...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Les generalitats són odioses. Jo sóc de La Vía I no sóc incivic. Sembla que tens quimera a esta falla. Crec que incivics hi ha en tots els llocs

   Elimina

Escriu el teu comentari