Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 13 de març de 2017

Compromís menteix de nou: 'l'IES Jaume II el Just està al Mapa Escolar de la Generalitat', assegurava en gener de 2016

A hores d'ara l'IES Jaume II el Just no està en cap mapa d'Infraestructures de la Generalitat. Sembla que Compromís seguisca l'estratègia d'anunciar una mentida mil vegades, per si cola. Fa un any llegiem en premsa que la Conselleria havia inclòs l'IES Jaume II el Just en el Mapa de les Infraestructures escolars. Però és MENTIDA!!

(Punxeu a este enllaç i mireu data)MENTIDA!, mentida en aquella ocasió i mentida segueix sent ara. Només cal donar una ullada al llistat dels centres educatius que figuren en el Mapa de les Infraestructures per comprovar-ho, tal com va denunciar el Partit Popular de Tavernes en diverses notes de premsa. NO ESTÀ!

Crida l'atenció la ineficàcia i la incompetència de Compromís una vegada més. Encara estem alucinats de la intervenció de l'alcalde fa tres plenaris. L'oposició va ser qui va informar l'alcalde que no estava inclòs en el mapa d'Infraestructures escolars!! i l'alcalde contestava a l'oposició que preguntaren a la Conselleria!!! Quin seguiment està fent el nostre alcalde sobre l'IES si ni sabia que no estava al mapa??!! 

Resposta de l'alcalde a la pregunta de la Portaveu del Partit popular Eva Palomares al plenari de 23 de gener:


Qui ens havia de dir que en set anys de Govern de Compromís, quasi dues legislatures ni més ni menys, a més de no enterar-se que l'Institut no està al mapa, no s'haja fet absolutament res sobre este institut tot i ser una de les principals reivindicacions del col·lectiu de Compromís quan estava a l’oposició. No donem crèdit!!

Compromís actua a glopades, a colps d'atenció del PP, a pesar de que és Compromís qui governa. Irresponsabilitat és el que defineix a este govern del FUM. No digueren en 2016 que ja estava inclós l'IES Jaume II el Just en el Mapa de les Infraestructures Escolars? En què quedem?? Per què no s'ha manifestat l'alcalde ara a la porta de la Conselleria d'Educació com va fer en Costes i com feia quan estava a l'oposició? O és que sols es manifesta si hi ha una Administració governada pel Partit Popular? Quants anys necessita Compromís per complir les seues promeses??? 

Ara per ara, l'única inversió en un centre educatiu a Tavernes la va fer el Partit Popular amb la construcció del segon centre d'educació post obligatòria al municipi que s'ha convertit en la inversió més copiosa que s'ha dut a terme a la ciutat. Mentre, Compromís ha demostrat ser el rei de les reunions i de les fotografíes. 

Esperem que alguna de les fotos de reunió que tant li agraden al nostre alcalde acabe finalment amb rajoles per reparar la malmesa infraestructura educativa. No pel bé del col·lectiu de Compromís, sinó pel bé dels alumnes i professors del centre i els que vindran. Els ciutadans ja estem cansats d'escoltar promeses per complir d'un govern que fa set anys que governa i segueix parlant del passat. Quan seran majors d'edat? Per cert, per quan està previst que l'estació de tren arribe a Borderia com prometia Compromís en la seua campanya electoral? 

La incoherència no només arriba en forma de falta d'una actuació, sinó que arriba en forma de votacions en contra de la infraestructura. Segons podíem llegir en una nota de premsa del Partit Popular de Tavernes l'alcalde Jordi Juan va votar en contra d'una esmena del Partit Popular de les Corts en els Pressupostos de la Generalitat de 2017 en la qual es demanava que s'abordaran actuacions a l'IES Jaume II.


El que ens crida l'atenció és que en lloc d'acceptar que no hi ha RES seguisca actuant com si hi hagués i haja de ser l’oposició qui li recorde que ha de complir promeses, però de VERITAT!!, no en forma de reunions i noves promeses de més fum. El Jaume II el Just s’uneix a les promeses incomplides de Compromís: Col·lector per a 2015, estació a Borderia, etc...
http://tavernes.es/images/stories/Documents/Regidors/Control-oposicio/X-corporacio/03-2015-11-09_pp.pdf

http://tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/2420-la-conselleria-inclou-l-ies-jaume-ii-el-just-en-el-mapa-de-les-infraestructures-escolars

(Mireu les dates de la pregunta i de la noticia sembla que estem en el dia de la marmota!!...)

1 comentari:

  1. La hemeroteca no enganya, la cara els hauria de caura de vergonya de mentir i damunt en un plenari deixar a altres persones de mentiders, aixo es transparencia o premeditació? Srs. Aixi no es treballa, com vostes diuen i tenen ven clar les coses es fan amb valentia pero fins i tot, amb dignitat

    ResponElimina

Escriu el teu comentari