Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 de març de 2017

El Partit Popular de Tavernes critica que el Govern de Compromís finance jornades de tall catalanista

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna critica durament que l'equip de govern municipal de Compromís Tavernes haja col·laborat econòmicament en ‘L’hora de les decisions’, un acte organitzat per l’Institut Ignasi Vilallonga i el setmanari ‘El Temps’ -tots dos controlats per Eliseu Climent-, que, no solament es va celebrar fora de la localitat sinó que va comptar amb la participació de polítics partidaris dels referèndum secessionistes com Oriol Junqueras,  d'Esquerra Republicana, o de territoris que han celebrat consultes independentistes com Quebec, Escòcia o Flandes.

Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes.

“Ningú dubta de la ideologia secessionista de Compromís però no és de rebut que els recursos municipals es destinen a inversions de trobades nacionalistes com el qual es va celebrar a València el passat 2 de març. Si volen invertir en esdeveniments nacionalistes que ho facen amb els recursos de Compromís, no de tots els ciutadans de Tavernes”, critica la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares. “Tampoc ens sembla bé que s'amagara la participació de l'Ajuntament de Tavernes en aquesta trobada nacionalista finançada amb fons municipals. Ens assabentem en la nostra labor de fiscalització al Govern, però el gabinet de premsa NO va informar d'aquesta participació (http://tavernes.es/noticies?start=20)”, conclou Palomares.

Els populars van confirmar la participació en l'últim ple municipal de Tavernes de la Valldigna, quan la  portaveu popular, Eva Palomares, va preguntar per la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes en el programa de la jornada. Aquesta col·laboració portava implícita una contraprestació econòmica d'1.000 euros per a les arques municipals.

3 comentaris:

 1. Compromís = Catalanistes

  ResponElimina
 2. Lo bo del cas es que ho amaguen! !perquè ho amagouen? ! Amago en que volen la independencia. Ho diuen en els seus creces però no públicamente. Que vagen amb valentia!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me dona igual si són nacionalistes però que paguen un acte nacionalista independentista amb els nostres impostos aixo no hem pareix gens be

   Elimina

Escriu el teu comentari