Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 25 de març de 2017

El Partit Popular de Tavernes denuncia que el SEAFI fa 10 mesos que està tancat

El Servici d'Atenció a Famílies i Infància (SEAFI) és un servici que es portava prestant des dels governs del Partit Popular i el govern de Compromís ha decidit unilateralment traslladar este servici a la Mancomunitat de la Safor. Esta assistència consisteix en l'atenció a les famílies més desfavorides de Tavernes, que prestava una atenció per part d'un psicòleg i una treballadora social, els quals portaven el seguiment de les famílies amb problemes familiars estructurals.

Salvador Sansaloni, regidor del Partit Popular de Tavernes.

"Des del Partit Popular denunciem que haja estat tancat sense tenir la previsió, organització i planificació del nou servei amb la Mancomunitat", ha assenyalat el regidor Salvador Sansaloni. A més Sansaloni indica que "passarem de tenir un servici que es prestava cada dia a un servici amb incerteses en la seua ajuda diària en la nostra població". Així mateix, assenyala el regidor que "des del Partit Popular sempre hem defensat la municipalització dels servicis socials. Al seu dia, quan governàvem, ja vam prendre la decisió de prestar el Servici d'Atenció Primerenca que es prestava a la Mancomunitat de la Safor i passàrem a prestar-lo directament a la nostra població. Així doncs vam comprovar que els servicis que es presten des de la localitat són més efectius".

També assenyala Sansaloni que "hi ha un gran dubte en el tema dels costos perquè l'ajuntament rebia una subvenció de la Generalitat Valenciana per este servici que ara perdrem. A tot això se suma la problemàtica que tindran les diferents poblacions de la Safor-Valldigna amb la planificació dels pocs recursos humans que tenen, ja que hauran de repartir-los entre més poblacions creant un efecte dòmino en este servici".

Des del Partit Popular exigim al govern de Compromís que este servei torne a prestar-se com es portava realitzant fins a la data perquè no ha tingut mai cap problema i no s’enten a què es deu esta decisió.

5 comentaris:

 1. Com poden fer aco? Tanta gente necesitada que tenim al poble i ens tranquen el servei i la ajuda que podien tenir estes persones. Es algo inexplicable la gent que está governant !

  ResponElimina
 2. #RescatemPersones. Ara passen de tenir dos persones dedicades al servei, a compartir-ho amb tota la Safor. Blanco i en botella. Menys recursos i més gent igual a servei deficient.

  ResponElimina
 3. El populisme de Compromís. Fum fum fum

  ResponElimina
 4. Que poca sensibilitat tenen amb les families necesitades mentres ells tiren de coche oficial i bons dinarots

  ResponElimina
 5. Para este govern tot está clar i dit pero aci el que está patint les consequencies es la gent que necesita ajuda i no els arriba xq resulta que están solucionant, 9 meses i sense atencio. De segur estic que quan es un problema que els afecta a ells no tarden ni un día en solventar-lo. Aco es vergonyos.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari