Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 30 de març de 2017

El Partit Popular de Tavernes sol·licita que es pose al dia el contingut del perfil del contractant del web municipal

El Partit Popular de Tavernes va sol·licitar fa dos mesos en el ple que es posés al dia el contingut del perfil del contractant de la web de l'Ajuntament. "Fins ara només apareix un contingut que no respon al que s'anuncia com es pot veure a la webhttp://tavernes.es/serveis/perfil-del-contractant/informacio-perfil-del-contractant", explica la portaveu del partit Popular, EvaPalomares.

La portaveu popular va demanar que es publicaren a la web municipal els anuncis de les licitacions dels procediments oberts, restringits i negociats amb publicitat; les adjudicacions dels contractes amb procediment de licitació, i les formalitzacions dels contractes d'obres adjudicats per una quantia igual o superior a 50.000 euros, així com de la resta de contractes adjudicats per una quantia igual o superior a 18.000 euros.

Només exigim que complisquen el que ells prometen. És molt fàcil dir que són transparents però Compromís Tavernes no complix ni amb el que ells mateixos diuen.

Compromís no ha volgut publicar contractes que sumen més d'un milió d'euros com els de servici de salvament, socorrisme i abalisament, millora accessibilitat amb l'encreuament carrer Mitja Galta i carrer La Barca, prestació del servei especialitzat d'atenció a famílies amb menors en situació de risc i menors amb mesures jurídiques amb protecció (SEAFI), prestació integral dels servicis postals o la polèmica reurbanització de la vorera del carrer la Barca a Sequers.

És un pas més en la transparència municipal molt convenient per als ciutadans de Tavernes. "D'esta manera, els interessats a conéixer l'activitat contractual municipal o a participar trobaran en el perfil de contractant els plecs de clàusules administratives particulars i tècniques, els terminis de presentació de proposicions i altra informació essencial de cada procediment", comenta Palomares.

3 comentaris:

 1. Presumeixen de transparència I no informen del que anuncien que informen es de risa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La incoherencia es la norma que segueix el govern dd compromis de Tavernes!!!

   Elimina
 2. Estos son igual de transparents que Corea del Nord i Kim Jon Un
  Només ens enterem del que denuncia el PP i este Diari.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari