Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 1 de març de 2017

Els Vallers Bernat Pérez i Ivan Duarte, del Delikia, aconsegueixen bronze i plata a l'últim Campionat Autonòmic Juvenil en Pista Coberta

Dissabte passat es va disputar el Campionat Autonòmic Juvenil en Pista Coberta al velòdrom Lluís Puig de València i el C.A. Safor Delikia, equip en què corren molts vallers. va aconseguir 7 medalles i 4 mínimes nacionals en els campionats autonòmics juvenil i junior en pista coberta

La velocista Maria Evangelista va aconseguir dues medalles de plata i dues mínimes nacionals. En la prova curta rebaixava el seu actual registre de la temporada fins 8.03, mentre que en els 200 metres llisos aconseguia millorar el seu límit personal fins als 26.37, que és doble mínima per als nacionals Juvenils, tant en pista coberta a disputar a Sabadell d’aquí a 15 dies i els nacionals a l’aire lliure a disputar a Getafe a finals de juny.

El valler Bernat Perez, que tornava a la competició després d’un període d’inactivitat, aconseguia el bronze en els 60 metres llisos amb 7.27, i en els 200 metres llisos parava el crono en 23.09, i aconseguia al igual que Evangelista, doble mínima per als nacionals indoor i d’aire lliure juvenil.

Altres dues plates, vindrien de la mà de la pertiguista Maria Perez, i el saltador Ivan Duarte. Perez es penjava la plata amb un salt de 2.95 metres,  mentre que Duarte aconseguia la plata en triple salt amb un millor intent de 12.66. Duarte també era quart en salt de longitud amb 6.19.

La sisena medalla seria per a la saltadora de Triple Salt, Sara Segura, que amb un millor intent de 11.11 aconseguia la medalla de bronze.

Aconseguien plaça de finalista, Elisa Flor Castro quarta en els 60 metres llisos amb 8.15, Noelia Faus quarta en els 400 metres llisos amb 1.01.27, Alexia Pedros era cinquena en els 400 metres llisos amb 1.02.70, Jesus Ramis, que era cinquè en els 60 metres llisos amb 7.33, Sergio Palomino, cinquè en salt amb perxa amb 2.60 i Joan Cloquell, sisè en els 800 metres llisos amb 2.07.83.

Van completar la participació grogueta Trinitari Pons i Cristian Moncho en 60 metres llisos, Borja Cervera i Aaron Limorti en els 800 metres llisos i Cristina Segura a 60 metres tanques i 200 metres llisos.Font: http://www.clubatletismesafor.es/7-medalles-i-4-minimes-nacionals-en-els-campionats-autonomics-juvenil-i-junior-en-pista-coberta/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari