Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 de març de 2017

Es paga més impost de circulació a Tavernes que a València


Bocabadats ens hem quedat quan ens ha arribat el rebut de l'impost de circulació de vehicles de l'Ajuntament de Tavernes.

L'Ajuntament ja ens ha cobrat pel banc l'impost de circulació d'aquest any i hem comprovat que ens cobra molt. Ens cobra una barbaritat. Els vehicles i les motos de Tavernes paguen molt més amb Jordi Juan, alcalde de Compromís, que abans amb el govern del PP.

Jordi Juan, alcalde de Compromís, va aplicar una brutal pujada a l'impost de circulació res més entrar a l'Ajuntament en 2011. Aquesta brutal pujada d'impostos es manté fins ara i no para de pujar.

Però això no és tot. A Tavernes paguem més impost de circulació que a la ciutat de València que és on viu el nostre alcalde Jordi Juan de Compromís.

Un cotxe que ací paga 141,37 euros paga a València 128,05 euros. Un cotxe paga a Tavernes un 10% més que a València.

Una moto que ací paga 15,14 euros paga a València 13,44 euros. Una moto paga a Tavernes un 13% més que a València.

Per què paguem un impost de circulació tan elevat si els carrers i els camins de Tavernes estan plens de forats i els de Compromís no fan res de manteniment?

En aquesta taula comparativa es pot veure la diferència entre el que es paga a València i el que es paga a Tavernes:

7 comentaris:

 1. Jo governe qui governe es paga barbaritats ,siga PP,BLOC o la mare de deu

  ResponElimina
 2. A Madrid també es paga menys que a Tavernes.

  ResponElimina
 3. Aixina es com té superavit l'ajuntament

  ResponElimina
 4. Pero aixo no es el que este govern va dir en les eleccions! Ells pregonaven que tot baixaria, si, si, i ara que fem?tot mentides com les que diuen en els plenaris. Si home si, aci a tavernes estem pagant una barbaridat i no disfrutem de res

  ResponElimina
 5. Pero aixo no es el que este govern va dir en les eleccions! Ells pregonaven que tot baixaria, si, si, i ara que fem?tot mentides com les que diuen en els plenaris. Si home si, aci a tavernes estem pagant una barbaridat i no disfrutem de res

  ResponElimina
 6. A vore hui ens han passat el rebut del cotxe i jo he pagat lo mateux que l'any passat

  ResponElimina

Escriu el teu comentari