Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 9 de març de 2017

Jordi Juan marca nou rècord d’increment en l’IBI

Venien a rescatar persones i el que fan és aconseguir la màxima pujada anual del tipus de gravamen per a pujar-nos els impostos. 

Des que està Compromís governant no han baixat l’IBI, més aviat el contrari amb un augment del 24% en els nostres rebuts.

En la següent taula, elaborada per Foro-ciudad.com amb dades del Ministeri d’Economia i Hisenda d’Espanya, podeu veure clarament la pujada:


Font:

7 comentaris:

 1. No es cap aument ...... es una restructuració de caixa, que elevat al cuadrat, menys la suma del angle, dividit per el pensament, dona realment una baixada.... i tingau clar que el Sr. Alcalde de números........ te criteri.

  ResponElimina
 2. Si Jordi pagara contribució en Tavernes no la pujaria de esta manera tan abusiva. És més car viure a Tavernes que a Valencia que és on l'alcalde te la casa

  ResponElimina
 3. Aixi s'ha consegueixen els seperavit!!!
  Putjant impostos per a gastar en poc...!!!
  No cregueu??

  ResponElimina
 4. I aixo que tenim el festivern i l Iboga, de que serveis a este poble tenir que aguantar tanta gorrina? Almenys els diners que trauen foren per baixar o llevar els impostos!!

  ResponElimina
 5. Qué cara mes redura tenen! Si no la tingueren no podrien ni eixir al carrer I bé que es fan fotos! Poca vergonya és lo que tenen

  ResponElimina
 6. No teniu ni idea de fer numeros. Mira que confundir la puja del coeficient municipal amb lo que apuja l'IBI quan son dos coses diferents.
  El coeficient 0'53 s'aplica al valor cadastral i si el valor cadastral baixa, com baixa este any, la pujada que fa l'IBI no es eixe porcentage sino que es menor.

  El valor cadastral ha abaixat un 8% este anys i vora el 26% en la totalitat dels tres últims anys i per tant la pujada que poseu es falsa.
  Ja se que no ho aneu a publicar, però que la gent no es tonta i sabem encara fer calculs de matemàtiques.

  ResponElimina
 7. Jo no entenc de números pero el que sí entenc es que els serveis pels que pague, ni un!! Tant que parleu no sabeu administrar per baixar res. Des del meu coneiximent si llevareu despeses de l ajuntament com son el promocionar-vos i fer projectes innecessaris, posiblemente podrien no pagar tant.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari