Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 31 de març de 2017

La Conselleria de Sanitat obstaculitza que malalts amb càncer siguen atesos en l'IVO


La consellera de Sanitat, Carmen Montón, s'ha fixat com un dels seus objectius primordials impedir, a qualsevol preu, que els pacients oncològics de la Comunitat puguen optar a ser atesos a l'Institut Valencià d'Oncologia com passava fins ara i ha començat a tallar el flux de persones amb càncer que anaven cap a l'hospital especialitzat en oncologia.
La Consellera socialista ha eliminat el procediment que funcionava fins a la data i que permetia que els mateixos metges especialistes en atenció oncològica tramitaren els trasllats a l'IVO quan els malalts ho requerien. Aquest model permetia que els pacients pugueren accedir als últims tractaments en radioteràpia i quimioteràpia i de la investigació oncològica que l'equip de l’IVO ha vingut desenvolupant des l'1 de desembre de 1976.
Amb aquesta ordre l'hospital oncològic de referència deixa de ser una alternativa per a les persones que pateixen càncer i passa a la categoria d'hospital privat amb relacions esporàdiques amb l'Administració trencant la tendència de col·laboració que ha mantingut el centre oncològic amb l'Administració sanitària des de fa 40 anys amb els governs Socialista i del PP.
l'Institut Valencià d'Oncologia ha perdut un 40% de pacients de Sanitat en els últims tres mesos i es deixa en l'aire el futur d'aquest centre i dels seus 1.800 treballadors i la lliure elecció dels pacients a l’eliminar-lo de la cartera de serveis concertats amb la Generalitat .

Font: elmundo.es

2 comentaris:

  1. Com vos toca el tendre que la sanitat torne a ser pública, eh? Se vos ha acabat el negociet que vau montar a costa dels contribuents i lo millor que se vos ocurrix es dir açò? Si el sou dels polítics depenguera de la seua honradesa no manipularieu tant la informació ni crearieu titulars a mida sols perque vos interessa... I l'hospital d'Alzira que? No parleu d'això? Que tal el monestir?

    ResponElimina
  2. Van a acabar amb tot lo que funciona be.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari