Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 29 de març de 2017

L’Ajuntament de Tavernes compra dos nous escúters a la Policia Local

L’Ajuntament de Tavernes ha dotat el servei de la Policia Local de dos motos de tipus escúter que facilitaran el patrullatge dels agents. Estes motos milloraran la mobilitat dels agents tant en la ciutat com en la platja.
Estos vehicles permeten arribar molt ràpidament a qualsevol punt i fan més àgils les funcions de la policia. Per tant, es pretén optimitzar la faena del cos de policia i fer-la més eficient.
La compra de los dos motos ha ascendit a 10.000 euros. Estos vehicles nous estan retolats segons la normativa i disposen de sistema acústic i lluminós. A més, tenen sistema de frenada ABS i en substituiran altres dos de menys cilindrada de què disposava abans la Policia Local i que estaven deteriorats.
A més, la Policia Local de Tavernes estrena nova senyalització de controls mòbils, més actuals, amb element antifuga, així com llanternes recarregables amb tecnologia LED.

Font: tavernes.es

6 comentaris:

 1. Notícia no pejorativa del govern actual al diaridetavernes?? +5 punts de credibilitat per al diari

  ResponElimina
 2. Credibilitat és dona quan s'adula i s'aplaudeix a un govern que ens cobra una brutal contribució I fa coses nimies per la millora de la vida en Tavernes?

  ResponElimina
 3. 5 punts per al palmero de Compromís que premia una informació si aplaudiu al Govern de Compromís! Aixo es objectivitat i lo demes son tontaes!!

  ResponElimina
 4. Amb el primer comentari és demostra lo dictadors que són els de Compromís...

  ResponElimina
 5. Tot el que fa este govern es pensar en la gent del poble, ja es veu ja... Per tots els costats despeses innecessaries

  ResponElimina
 6. Guau!scooters!aixo si que es pensar en el poble I la seua seguretat!! Jajaja están sembrats

  ResponElimina

Escriu el teu comentari