Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 de març de 2017

Les falles critiquen el govern local

Hem vist a la premsa que els viatges de Jordi Joan són focus de la crítica local. Els monuments fallers han estat a la última en les seves crítiques i ens han deleitat amb una molt bona sàtira.


El desplaçament a Atapuerca de l'alcalde, així com el trajecte diari a València, centren la sàtira de les sis comissions de Tavernes

Els monuments de Tavernes han donat via lliure a la imaginació per elaborar la crítica local. Aquest any, el centre d'atenció de la sàtira han estat els viatges de l'alcalde de la Vall, Jordi Joan. 

A la falla La Via a Juan li han caricaturitzat pujat a una carreta tirada per un ruc on exposen que «quina cançó a la ràdio estaria sonant que el radar confessà que no observà, i la guàrdia civil a su Davant és posà?».

La comissió del Portal apunta que «un rebombori és va armar per part de l'OPOSICIÓ i als mitjans d'informació a els acusaren de robar». Mentre que en el monument del Passeig al·ludeixen al fet que «Jordi Juan Huguet de la capital va i veu amb tot pagat a complet».

La resta de polítics locals tampoc escapen a les crítiques que expliquen l'adjudicació de la instal·lació de micròfons i càmeres a la sala de plens a una empresa relacionada amb el regidor de Participació Ciutadana i Noves Tecnologies.

La portaveu popular, Eva Palomares, l'edil socialista, Víctor Borràs, i el regidor d'Esquerra Unida, Eduardo Bononad, ballen mentre demanen explicacions per la relació entre la mercantil i Quique Chofre. També la comissió del tren fa referència a la futura Ràdio Valldigna, emissora que ara serà de gestió municipal. «Sols queda assabentar-nos que han programat. Seran notícies fresques i redactats o, per contra, notícies fixes i dictades? ».

La nova vorera a la zona d'Els Sequers, propera al monument de la Dula, també centra gran part del protagonisme. «De sobte ha aparegut 01:00 vorera gegant per on has de fermen bon recorregut al tornar d'estacionar. Però Hem d'estar contents, tenim 1 vorera de deu! I a POCS metres Carrers desfets on pots destruir-te a els peus ». Així es pot llegir en les cartes d'Alicia, on també s'han enrecordat de la piscina.

Des del Diari de Tavernes felicitem a les sis comissions falleres per la gran imaginació demostrada.

Font: las provincias1 comentari:

  1. La veritat es que Jordi ho ha posat ben facil a les falles.
    Entre Atapuerca i el Politaxi han tingut bons arguments per la critica.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari