Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 de març de 2017

Manca d'enllumenat públic

Hem vist a la premsa i a les reds socials que veïns del Vergeret de Tavernes es queixen de manca d'enllumenat públic. Els residents reclamen una solució després de mesos de talls.

En vies com la de Na Violant d'Hongria o Josep Monleón l'enllumenat públic segueix sense funcionar i la foscor és la tònica dominant en moltes nits.

A finals de novembre de 2016 van començar els problemes quan com a conseqüència dels temporals de pluges van deixar de funcionar els fanals de la zona.

Davant les queixes veïnals, l'alcalde de la localitat, Jordi Juan, indicava que el problema ja està en mans dels tècnics municipals i que s'anava a contractar una empresa externa per solucionar aquest problema.

Al desembre de 2016, LES PRONVINCIAS ja es va fer ressò de les demandes veïnals del Vergeret. En aquest moment Jordi Juan ha apuntat que la inversió requerida per a poder esmenar l'error en l'enllumenat d'aquesta zona podria ascendir a uns 6.000 euros.

El primer edil de Tavernes de la Valldigna emplaçava a que quan s'aprovessin els pressupostos de 2017 es repararia el sistema d'il·luminació de la urbanització de Vergeret a càrrec de la partida d'enllumenat públic. El plec pressupostari de 2017 es va aprovar al desembre, però encara persisteixen els talls en l'enllumenat davant les queixes dels veïns que consideren que ja hauria d'estar solucionada aquesta incidència.

Incidents a Marjaletes

La passada setmana les queixes veïnals persistien i s'estenien també al carrer Marjaletes, una de les vies amb més trànsit del nucli urbà.

En aquest carrer fallava tot l'enllumenat públic de les voreres situades al costat dels edificis. Només estaven en servei les lluminàries que hi ha a la zona del descampat de Marjaletes.

Els veïns es queixaven per la foscor que hi havia en aquest carrer molt freqüentada per gent que surt a la nit a caminar o a córrer.

Font: las provincias

2 comentaris:

  1. En els impostos que es trauen es pot pagar molt be tota la llum del poble i de la platja pero, el govern está orgullos de tenir superávit ! Es impresionant!

    ResponElimina
  2. En este poble sí que hi hauria que fer vaga pero, davant l Ajuntament! Els impostos es paguen per tenir unes condicions minimes en el poble i ixes condicions deixen molt que desitjar

    ResponElimina

Escriu el teu comentari