Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 27 de març de 2017

Monica Oltra ja podria fer un equip de futbol amb els seus assessors


El Partit Popular ha criticat decisió de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, de cobrir la quota de dotze assessors en el seu departament amb una altra contractació. «Ha enganyat als valencians i utilitza la seva conselleria de manera capritxosa», han denunciat.


«Al servei d'Oltra ja hi ha més personal eventual que un equip de futbol», i recorden la vicepresidenta «es va comprometre a tenir només dos assessors a Vicepresidència» i que en les negociacions prèvies al Pacte del Botànic la formació política de la vicepresidenta, Compromís , «va establir un màxim de tres assessors per cada conseller».

La realitat és que «aquestes promeses se les ha endut el vent» i Oltra, Vicepresidenta de Compromís, «o va mentir, o desconeixia les necessitats del Consell». «En qualsevol dels dos casos hauria de demanar perdó», vaen indicar.

El «engany» d'Oltra és encara «més vergonyós per als valencians» després del decret aprovat pel Consell que presideix Ximo Puig i que elimina el requisit de tenir una titulació per accedir a un lloc com a personal eventual en qualsevol dels departaments de l'Executiu autonòmic. «Hi ha assessors que cobren com a funcionaris del grup A sense tenir titulació, el que no deixa de ser sorprenent».

Els assessors d'Oltra ja ens costen més d'un milió d'euros anualsFont: Levante-EMV

1 comentari:

  1. El que passa es que es molt bonic parlar dels demes i fer el que a una li vinga en gana i mes si es a costa de que pague un altre. Tots estos pregoners volen donar llicons, amb valentia i la cara ven dura!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari