Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 7 de març de 2017

NP Partit Popular Tavernes: El diputat Jordi Juan va votar en contra de l’esmena als Pressupostos de la Generalitat per l’adequació de l’IES Jaume II el Just de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes segueix reclamant obres en l'Institut Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna. Les últimes iniciatives dutes a terme pel grup popular han anat dirigides a les Corts, on Jordi Juan és diputat de Compromís i poc fa per exigir la remodelació d'aquest edifici educatiu. En el pressupost de la Generalitat de 2017 el PP de Tavernes ja va sol·licitar al seu grup en les Corts que presentara una esmena als pressupostos que contemplara l'adequació del Jaume II el Just. I Jordi Juan va votar en contra com es pot veure en la documentació adjunta.


Després del vot negatiu de Jordi Juan, el dimarts passat la diputada del Grup Parlamentari Popular, Beatriz Gascó, va preguntar en les Corts sobre les actuacions de la Conselleria en aquest centre educatiu després que els Populars de Tavernes descobriren que la Conselleria havia incomplit la seua promesa d'incloure la reforma de l'Institut Jaume II el Just en el Mapa d'Infraestructures Escolars que especifica el començament de les obres en els centres que van a ser remodelats com es pot veure en la web http://www.ceice.gva.es/mapa-de-infraestructuras-escolares.

“Traslladem la pregunta a les Corts després de veure que la Conselleria ha incomplit la seua promesa d'incloure l'Institut en el Mapa d'Infraestructures Escolars i després que el tripartit i l'alcalde de Tavernes amb el tripartit votaren en contra de l'esmena als pressupostos de 2017 del Partit Popular en les Corts Valencianes en la qual se sol·licitava l'adequació del centre”, explica la portaveu popular, Eva Palomares.

En gener de 2016, després que el Partit Popular de Tavernes proposara al diputat Jordi Juan que sol·licitara finançament per al Jaume II el Just en els pressupostos de 2016 de la Generalitat, la Conselleria d'Educació va anunciar que incloïa l'IES Jaume II el Just en el Mapa de les Infraestructures Escolars. Ha passat un any des que la Conselleria va fer aquesta promesa que no ha complit. “No hi ha data ni partida pressupostària per a la remodelació integral de l'IES Jaume II el Just de Tavernes i l'alcalde de Tavernes i diputat segueix votant en contra que es destine una partida presupuestària per a l'adequació de l'IES Jaume II el Just”, reitera Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna.

L'Institut té moltes deficiències en instal·lació elèctrica, estanqueïtat, aïllament, accessibilitat, clos exterior o goteres entre unes altres, però la Conselleria no té prevista cap data per a l'inici de les necessàries obres de remodelació d'aquest centre educatiu.

La Conselleria d'Educació sap des de fa temps quins són les necessitats d'aquest centre. Té un informe tècnic en el qual estan detallades però per raons que desconeixem no han inclòs la seua remodelació en Mapa d'Infraestructures.

En el passat ple la portaveu popular preguntà per aquestes obres i l'alcalde va dir que es preguntara en Conselleria d'Educació “el que confirma les nostres sospites que el govern de Compromís no està fent cap seguiment del projecte. Axí ho hem fet, però en Les Corts perquè no es quede merament en una pregunta, sinó que siga un compromís. El Govern de Compromís de Tavernes no pressiona a la Conselleria perquè es facen les obres”, afirma Eva Palomares.

“De poc ens val que l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, siga diputat i que forme part de la Comissió d'Educació de les Corts Valencianes si no exigeix l'inici d'aquestes obres tan necessàries”, conclou Palomares qui lamenta l'estat en què es troba l'IES i les condicions en què es vénen impartint les classes en aquest centre que ja té prop de 50 anys d'edat.

5 comentaris:

 1. El alcalde perjudica a, Tavernes desde su escaño en las Cortes. Que fuerte.

  ResponElimina
 2. Doble vara de medir, dic el que volen escoltar i faig el que diu el meu partit....que per cert cada vegada es més a prop de CATALONIA. Obrim el ulls.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Igual es millor obrir el ulls amb Catalunya que continuar amb el forat del cul obert per als madrilenyos...

   Elimina
  2. Què desagradables sou! L'educació la teniu ahí mateix. Radicals!

   Elimina
 3. No es pot cambiar l historia de la nostra llengua, deixeu els catalans i preocupe-nos per la nostra Terra.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari