Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 14 de març de 2017

Queixa d'un veí: Forats brutals en el Carrer Major

Un veí ens envia aquesta foto del Carrer Major en la qual apareixen tres forats de grans dimensions i ens diu "que porten molt de temps així, que els clots cada dia es fan més grans i es pregunta de que serveix pagar més impost de circulació que a València si els carrers de Tavernes estàn fets una m ..."Estem totalment d'acord amb aquest veí. El carrer Major i molts altres carrers i camins de Tavernes necessiten reparacions urgents. 

Reparacions que són molt més urgents que la supervorera  de Sequers en la que s'han malgastat més de 200.000 euros. I ens preguntem ... Perquè paguem tant Impost de Circulació a Tavernes si els carrers i camins pels quals circulen els nostres cotxes estàn fets una KK?

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en:

Email: eldiaridetavernes@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/diaride.tavernes

5 comentaris:

 1. Clots brutals?? Paseu pel Musical i voreu. Ni amb cordes es pot passar.

  ResponElimina
 2. Si només foren els forats tots els problemes de eixa zona ....

  ResponElimina
 3. Srs. Hi ha que aguantar-se que están fent la vorera del carrer la barca, aixo es mes important que tots els forats del poble i totes les barreres arquitectoniques que hi ha que fer.

  ResponElimina
 4. Tot per als Sequers i el resto del poble fet pols.

  ResponElimina
 5. Enconter de gastar-se 200.000 euros en una cera que pareix un aeroport i per a lo unic que serveix es per a llevar llocs de aparcament perque no fan algo per el poble? Perque cada vegada pujant mes els impostos per a fer una cera de merda que no li agrada a ningú per a que el senyor alcalde y el galgo paseje per alli.Despues es queixen dels atres.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari