Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 18 de març de 2017

Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!


5 comentaris:

 1. Masa duren les falles
  pa lo que donen pel sac,
  Els falleros es creuen els amos
  I aixo tot el mom ho sap
  No tatrevixques a obrir la boca
  Son patrimoni de la humanitat
  Pero li lleves lalcohol i la droga
  I es quedarien el la meitat.
  Si foren cada 5 anys
  Es podria soportar
  Pero de veure a joves i majors
  BORRATXOS
  Ja estic mes que fart.
  Es eixe lambient en el que voleu
  als vostres fills criar???
  No mestranya que a tavernes
  no falle ningun bar.

  ResponElimina
 2. Este comentariste no enten la cultura fallera ni coneix als falleros

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eixa persona coneix massa bé als falleros, i rima prou millor que els pijos de la educació privada. No vos agrada que vos recorde el que feu i com sou? Es senzill, no ho feu. No talleu carrers sene permis, ni es boteu ordenançes municipals ni lleis estatals. Eduqueu els vostres fills com toca i no feu aixo de "aneu a tirar coets fora de la carpa" mentre vosaltres es poseu fins a cassalles i polvets de talco... Que vols que vaja jo baix ta casa a tirar coets 24 hores al día, pixarte el portal i bufarme davant de la teua familia? No sou millors que ningú, de fet sou la quadrilla més mediocre de la societat. Això sí, no crec que sigau majoría, pero sabeu aparentar que sí ho sou, això ho heu aprés be del PP.

   Elimina
 3. Este comentarista sa enganyat de festa, jo crec que milior sería que parlara del festivern i no de les falles que al fi i a la cap son patrimoni de la humanitat. Tambe potser que com uno viu pa ell mateix doncs, li planten la falla davant de la seua casa i el festivern li queda luny i no el molesten a ell i com aquell, que s apanyen, mentre a mí no em molesten.

  ResponElimina
 4. A l anonim de les 11:16 dir-li que pitjor que el PP será ell, que si li molesten les falles que es compre una illa i sen va a passar-les allí, será l única manera que no li moleste ningu, aixo sí que es de mediocres, o es que les bufes que ell agarra quan te un motíu de cel.lebracio no esta molestant a la gent que está al seu voltant? Sr. hi ha que ser mes permisiu, pensé que la festa de les falles no la tría ni voste ni jo, ixa festa te una historia que te molts anys i com a festa la gent sempre perd el control. Una vegada dit aco li diré tambe que a voste el que mes li ha molestat ha sigut la crítica que este any han tingut totes les falles en conjunt, com de dur han pegat al govern que tenim i ixa es l auténtica realítat que vivim al poble, un govern que sols es preocupa d ell i els infot tot el que la gent reclama per al seu benestar, han vist que les persones no son tontes i veuen que no es oro todo lo que reluce, que es el que este govern vol fer creure a tots.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari