Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 11 de març de 2017

Un afiliat, un vot

El PPCV posarà en pràctica per primera vegada la nova normativa electoral que es va aprovar al 18é Congrés del Partit Popular per tal d’escollir el seu president o presidenta.

Davant del 14 congrés del PPCV que tindrà lloc l’1 i el 2 d’abril, els populars valencians estan cridats a les urnes per participar el pròxim dilluns 13 de març en les eleccions primàries en què s’elegirà el nou president o presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.

El Partit Popular de Tavernes s’ha bolcat en la nova manera de fer política al dintre de l’organització i ha mobilitzat als seus afiliats per fer-los partícips dels nous temps.

Per a Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes, s’obri un nou espai d’oportunitats que cal aprofitar: “Afortunadament estem vivint un nou procés que culminarà amb un Partit Popular més fort, més unit i més preparat per a assumir els nous reptes que la societat demana, i com no els afiliats i les afiliades del PP de Tavernes hem de participar directament en este nou procés”.
Els populars de Tavernes tindran l’oportunitat d’elegir els nous representants regionals del PPCV el pròxim dilluns a la seu local de Tavernes de 18.00 h a 21.00 h.

5 comentaris:

 1. Democràcia en el Partit de Franco? Jajajaja... Un militant, un sobre per a blanquejar diners negres... o un dirigent, un sobre ple de bitllets de 500...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Insulta insulta que és lo únic que sabeu fer. De govern res de res. El que insulta demostra la seua baixea I la seua malicsia I impotencia.

   Elimina
  2. Jajaja que fluixos sou!!el partit de Franco diu!cap dels regidors del PP ha conegut la dictadura de Franco I seguiu amb la mateixa cançó. Per ara a l'únic que se li veu el plumero nazi és a un...I no és precisament del PP

   Elimina
  3. Per ara ací a Tavernes l'únic que ha reconegut que ha agarrat dines publics ha sigut l'alcalde de Compromís. Casta!

   Elimina
 2. El PP és l'únic partit que evoluciona I apren dels error passats. Molt ben fet!avant!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari