Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 23 de març de 2017

Viatge de luxe d'un Conseller de Compromís a Singapur: limusina, Hotel Ritz i mariscada


El conseller d'Economia del Govern Valencià de Ximo Puig, Rafael Climent, ha estat noticia a causa de les factures que reflecteixen una despesa de 3.000 euros per un desplaçament a Singapur.

El diari "Las Provincias" ha fet públiques les factures presentades pel Conseller, qui va declarar en públic el seu suposat "anticapitalisme" però la realitat és que va realitzar un viatge oficial de cinc dies a Singapur que va costar uns 3.000 euros, entre els s'inclouen els 1.120 euros per quatre nits d'allotjament al Ritz.

Així, la portaveu adjunta del Grup parlamentari Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha preguntat a la vicesecretària de la Generalitat Mónica Oltra si "li sembla ètic o estètic" el viatge oficial a Singapur del conseller d'Economia i dirigent de Compromís, Rafael Climent, i ha exigit una explicació per les despeses de luxe amb diners públics. "Oltra haurà de dir-no si li sembla bé que mentre hi ha molta gent passant-ho malament, deixa sense pagar als dependents o castiga els centres especials d'ocupació, hagi alts càrrecs allotjats al Ritz-Carlton de Singapur i que es desplacen en limusina".

Intens ús de cotxe oficial. 400 km diaris

Aquest conseller de Compromís també és conegut pel seu intens ús del cotxe oficial. Els 400 quilòmetres que realitza cada dia un cotxe oficial entre Muro d'Alcoi i València per recollir i portar al conseller d'Economia Sostenible s'han convertit motiu de queixa per part de conductors dels vehicles.

Cada matí ix de la capital valenciana un vehicle de la Generalitat amb el propòsit de recollir al dirigent a Muro d'Alcoi. El conductor recorre en solitari els al voltant de 95 quilòmetres que disten els dos municipis, i ja a la localitat alacantina recull a Climent i per portar-lo a València. Després de la jornada laboral passa tres quarts del mateix: el conseller recorre al vehicle oficial per tornar al seu poble Muro d'Alcoi, i quan el conductor compleix amb la seva missió desfà els seus passos, de nou en solitari, i torna a València.

Font: Las Provincias i ValenciaPlaza

2 comentaris:

  1. Viatges i Politaxi. Igual que JJ.
    Tots els de Compromís son iguals

    ResponElimina
  2. Al Ritz? Aixó no es casta, que va. No hi havien hotels més barats?. Mentres, al pobre treballador retalles i més retalles. Aquestos politics que ens goberne no viuen la realitat del veí de a peu. No tenim cap politic que ens governe, que s´afeite.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari