Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 13 d’abril de 2017

Caos a la Policia Local de Tavernes de la Valldigna

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, junto al cap de la Policia Local.
Ens ha arribat un Whatsapp que intenta donar a conèixer a la ciutadania de Tavernes la situació actual de caos en què es troba la Policia Local de Tavernes després de 6 anys de govern de Compromís dirigit per Jordi Joan.

Desitjaríem que algú del govern de Tavernes aclarira que està passant a la Policia Local de Tavernes. ESTÀ EN JOC LA NOSTRA SEGURETAT !!

Davant la gravetat de la situació reproduïm el text d'aquest WhatsApp a l'espera d'explicacions oficials de l'Ajuntament:

“La plantilla de la policia local de Tavernes de la Valldigna governada per COMPROMÍS  està vivint el caos més gran de la seua història.

En l'actualitat la plaça del cap (de Policia) està denunciada en el jutjat per suposades irregularitats en la valoració de mèrits a favor d'una persona portada pel partit (Compromís) en informes negatius del sectetari general i del cap de recursos humans.

Les places dels dos inspectors están: una anul-lada pel jutjat i l'altra per un simple informe del cap de policia (que té la plaça denunciada).

7 agents estan comissionats xq els què tenen la plaça se n'han anat x la situació insoportable que es viu en la plantilla x part del cap de policia i dels inspectors "il-legals".

10 agents interins estan suposadament vinculats al partit (Compromis) o favoritismes dels comandamets.

6 agents de baixa per la presió laboral i acusacions sense proves pendents de resolució judicial i, per a més inri, ARA (s'afig) un altre inspector per millora d'ocupació.

En l'actualitat en la plantilla hi han més comandaments que agents operatius.

Tavernes ho deu de saber¡¡

COMPROMÍS... EN ELLS MATEIX"5 comentaris:

 1. Jordi ens porta a la ruina

  ResponElimina
 2. Es una situacio denunciada pels representants dels treballadors i qui te que agafar el bou per les vaïnes, ni esta ni se l'espera. Espere que per el be dels profesionals i de la ciutatania vallera es prenguen les mesures correctores adecuades i es done una sol.lucio a tanta incompetencia. Que tinguen al menys COMPROMIS en ells mateixos.

  ResponElimina
 3. Com un poble pot tindre una situacio d esta embergadura en el personal de Seguretat? El govern que tenim no deu de tindrer ningún poder sobre els funcionaris, ells son politics i no han de clavar-se on no els importa. Davant d estés situaciones deuria de intervenir els alts carrecs de la Generalitat i posar ordre en un embolic que han estat creant tot el temps que porten de Govern. No hi ha dret que jueguen amb la salud de les persones.

  ResponElimina
 4. #TracteJust
  Muntem un pollo

  ResponElimina
 5. Tenim el que ens mereixem per conseqüència de les irregularitats dels dos últims processos selectius. Per part de dos governs diferents. El que està mal fet, sempre dona feina.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari