Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 18 d’abril de 2017

Compromís crea barris de primera i de segona categoria

L’any passat el govern local de Compromís va dividir el poble en barris per a poder fer les reunions.

En la primera reunió l’alcade Jordi Juan, concretament en la del Cantalot, va dir que l’objectiu de les reunions era saber de primera mà les necessitats de cada barri per a executar dues actuacions per barri, és a dir, un total de 14 actuacions.

En la segona reunió la cosa va canviar. En aquesta ocasió, ja no es parlava d’executar les actuacions, ja es parlava d’arreplegar les necessitats i fer un llistat.

Com si es tractara d’una gran ciutat, Jordi Juan, va dividir el poble per barriades i ha creat barris de primera categoria i barris de segona categoria. Barris on s’inverteix més que en els altres.

Una prova d’açò és la llista d’actuacions que es va obtenir dels barris on s’aprecia la diferència entre barris i barris.

Per si açò fóra poc, volem mostrar-vos quant ha invertit el dia de hui per barris d’eixes actuacions i quant pensa invertir en l’any vigent segons el pressupost acceptat:Barris de primera Magraner i Passeig Colón, la resta barris de segona. Ni ha invertit enguany ni pensa fer-ho en 2017. Per què no es realitzen les inversions d’una forma equilibrada i amb un #TracteJust per a tots?

5 comentaris:

 1. Motemli un pollo a Jordi.
  Si no ens manifestem a ser barris de tercera.

  ResponElimina
 2. #TracteJust
  Muntem un pollo

  ResponElimina
 3. Ell el que fa és dividir el poble

  ResponElimina
 4. Aixo es el que el poble volia, no? ahí ho teniu ara fins que acaben la legislatura si no els tiren a tomacaes que es el que es mereixen

  ResponElimina
 5. Aixo es el que el poble volia, no? ahí ho teniu ara fins que acaben la legislatura si no els tiren a tomacaes que es el que es mereixen

  ResponElimina

Escriu el teu comentari