Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 29 d’abril de 2017

El Partit Popular de Tavernes demana a Compromís que es recapacite sobre l'ordre d'execució de les rotondes a l'entrada del municipi adreça Alzira

El Partit Popular de Tavernes s'alegra que la Generalitat haja iniciat el projecte de pacificació del trànsit de la CV-50. No obstant açò, entén que el Govern de Compromís hauria d'exigir un canvi en l'ordre de construcció de les glorietes que estan projectades a l'entrada de Tavernes venint d'Alzira. “Considerem que és fonamental que es canvie l'ordre d'execució que actualment està previst. S'hauria de construir primer la que frene la velocitat de tràfic, a l'entrada immediata de Tavernes projectada en el carrer Portalet (a l'altura de la pujada a l'Institut IES La Valldigna). I posteriorment, en una segona actuació, la glorieta projectada en la zona que ja disposa de semàfors i és menys perillosa, en la confluència dels carrers Divina Aurora i Fanal amb la travessia vallera”, valora la portaveu del Partit Popular de Taverrnes, Eva Palomares. 

Eva Palomares, portaveu dels populars de Tavernes.

La construcció de glorietes en l'ordre actualment previst podria agreujar temporalment l'actual problema de tràfic, ja que s'acumularan més embossos en la població i no produirà que els vehicles baixen de velocitat a l'entrada del casc urbà. Més bé al contrari, podrien provocar més accidents posat que la velocitat es disminuiria ja immediatament dins del casc urbà. “Cal tindre en compte que l'encreuament del carrer Portalet compta amb molt escassa visibilitat, és un encreuament perillós i és l'entrada directa al municipi mentre que la que anirà situada al costat del reté té menys urgència perquè disposa ja de semàfors que regulen la circulació”, comenta Palomares.

“No entenem les prioritats de Compromís. Ja hem vist que el Govern de Compromís du a terme actuacions amb prioritats totalment incomprensibles per a la població com és el cas de la mega vorera dels Sequers en la zona més nova de Tavernes, mentre moltes voreres demanen a crits que les arreglen i les facen accessibles per als veïns. Si no canvien de plans tornaran a prioritzar en contra del benestar dels veïns de Tavernes. Amb la innecessària mega vorera han malgastat més de 200.000 euros i han llevat moltes places d'aparcament. I ara, si es construeix primer la glorieta al costat del reté anem a patir majors cues en la nostra travessia. Esperem que ho repensen i modifiquen les seues prioritats”, sol·licita la portaveu popular.

6 comentaris:

 1. Una proposta coherent i sensata

  ResponElimina
 2. M'agradaria preguntar-li a la senyora Eva Palomares si els seus arguments sorgeixen dels comentaris que vaig publicar a la Cotorra de la Vall una setmana abans que aquesta notícia. Senzillament ho dic perquè és pareixen molt. Compartisc l'enllaç per a demostrar-ho:
  http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2017/04/lalcalde-anuncia-millores-en-la.html?m=1

  Si publiqueu el comentaré vos estaré molt agraït. Bona vesprada!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo també pense que és una proposta coherent i sensata i així li ho vaig dir en persona a Eva. Ànims i a seguir treballant pels veïns!! Si penses igual tu també genial. No s'enten perquè Compromís no pensá igual...

   Elimina
  2. La proposta és de sentit comú...No crec que sigues l'únic que pensa aixina.. Però tant fácil com preguntar-li a Eva Palomares a vore

   Elimina
 3. Exactament quina diferència hi ha entre les rotondes projectades per l'actual equip de govern i... no sé, la de la entrada del poble? Es un perill la actual rotonda? Perque pinteu tot el que fa el PP com a bò i la resta com a mal? Digo jo, vamos, si una rotonda es perillosa, ho son totes. Si el problema de que els cotxes vagen cagant tomaques no es de les infraestructures, sino de certa part de la policia que no está deixant a la resta fer la seua feina... Ninjes al japó.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari