Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 11 d’abril de 2017

El PP de Tavernes demana explicacions a Jordi Juan sobre la denúncia de xantatge al personal funcionari i laboral

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna   demana explicacions a l'alcalde de Compromís per permetre abusos que sobrepassen la legalitat amb els treballadors i que són una mostra més de la política totalitària del seu Govern.

Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes.

“No hi ha qui se salve del totalitarisme, la prepotència i el xantatge de Compromís. Ple a ple ho patim els regidors de l'oposició. Però el personal funcionari i laboral també ho pateix i el Síndic de Greuges així ho ha reflectit en el seu informe”, comenta la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares. “El senyor Juan ha d'explicar per què permet que el seu regidor d'Hisenda s'extralimite en el seu càrrec negant drets que li corresponen als treballadors”, exigeix Palomares.

“El descontrol i improvisació del seu Govern no és motiu per a actuar amb mesures de xantatge als treballadors. No és de rebut que l'alcalde de Compromís permeta que se suspenguen drets dels treballadors en cas que aquests recórreguen les resolucions que aprova el seu Govern. O és que el senyor Juan pensa que vivim a Veneçuela?”, comenta la regidora popular.

Aquesta mesura se suma a una llarga sèrie de decisions poc conciliadores, unilaterals, imposades i sense sentit que promociona el Govern de Compromís, com la de l'intent de llevar les armes als policies, els cada vegada més freqüents expedients disciplinaris entre la plantilla de la policia, o la de pagar productivitat a l'intendent  malgrat agafar-se vacances en plena època nadalenca i sense deixar planificats els operatius per a la celebració del Festivern.

4 comentaris:

 1. Respostes
  1. Els vostres avis eren els dictadors, no oblideu d'on veniu (ni que vau pegar tirs al cap per a furtar-li-ho tot) i menys encara insulteu...

   Elimina
  2. Jo precisament no tinc cap avi que haja sigut dictador! Però el que vec a Tavernes si fa olor totalitarista

   Elimina
 2. Ja era hora de que una institució els denunciara! I més casos que tenen oberts!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari