Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 7 d’abril de 2017

El PP demana a la Diputació que solucioni l'abandonament dels camins rurals de Tavernes


• Davant el greu deteriorament del "Camí del Tancat" i el "Camí Sèquia la Bova", els populars sol·liciten a la Diputació que intervingui ja que l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no ha acceptat cap solució que minimitzi els riscos que existeixen actualment.

• Els populars proposen que s'executi la solució tècnica que planteja l'informe dels tècnics de la Diputació i es signi un conveni singular per a finançar-la.

València. 06.04.17. El Grup Popular de la Diputació de València ha presentat avui una moció perquè la institució provincial intervingui davant el greu deteriorament que pateixen els camins del "Tancat i la" Sèquia la Bova "pertanyents al terme municipal de Tavernes de la Valldigna. Un important deteriorament que s'ha vist agreujat amb les últimes pluges.

Tal com han assenyalat els populars en la moció, a causa de la gravetat de la situació d'aquests camins, sol·liciten una ràpida actuació de la Diputació perquè solucioni el problema definitivament, ja que l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, governat per Compromís, no ha acceptat cap solució tècnica que minimitzi els riscos que existeixen actualment.

Des del Partit Popular proposen que s'executi la solució tècnica que planteja un informe dels tècnics de la Diputació i es signi un conveni singular per a finançar-la. A més es demana a la institució provincial que informi la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, perquè pugui tramitar i concedir les autoritzacions que en depenen.

Cal recordar que després dels últims temporals, els diputats provincials encapçalats pel seu portaveu, Mari Carmen Contelles, van visitar la localitat i van comprovar in situ l'estat de degradació de tots dos camins.

Una visita aprofitada per la portaveu popular municipal, Eva Palomares, per traslladar als diputats provincials aquestes deficiències que afecten el municipi i "denunciar la ineficàcia de l'alcalde de Compromís, Jordi Juan, que s'escuda en la titularitat per no afrontar un problema que està afectant greument a l'economia familiar de molts dels nostres veïns. "

Per Mari Carmen Contelles, "des de la Diputació seguim treballant per intentar solucionar els problemes dels municipis de la província, traslladant al ple provincial les demandes dels nostres alcaldes i portaveus per millorar la qualitat de vida les seves localitats".

"Esperem que la nostra proposta sigui aprovada i no tornem a viure el que va passar en el ple anterior, on es va imposar el partidisme davant atendre les necessitats dels municipis" ha conclòs Contelles.

8 comentaris:

 1. Es decir, ya que Confederación, dependiente de los Presupuestos Generales del Estado, es decir, con impuestos de todos los españoles, no actúa sobre ser a quién le corresponde, que paguen los valencianos de la provincia de Valéncia con sus impuestos , que es de donde se financia la Diputación, esos valencianos tan bien tratados por el gobierno de Rajoy.
  Señores del pp, reclamen a quién le corresponde aunque sean de su partido y no desvíen responsabilidades a quién no corresponde.
  Y en el colmo de su desvarío votan a favor de ello en el último pleno, no hay por donde cogerlos, son de una incongruencia total y absoluta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es decir que al señor Jordi Juan y a usted le importa más la política que dar soluciones a sus vecinos

   Elimina
  2. Es decir a usted, padre del señor Juan y al señor Juan, les importa un camino que los propietarios de campos en ese camino estén un año más sin vender la naranja. Vergonyós!

   Elimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

   Elimina
  4. Vostés només tenen l'argument de si és o no competència. Poseu-vos a treballar que ja porteu quasi 7 anys governant. Ha hagut de ser l'oposició del PP qui us diga. Compromís només funciona a base de blogs i xarxes socials. No teniu cap planificació ni sabeu per on tirar.

   Elimina
 2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. Estos camins necesiten una solució urgent i els unics que estan buscanla son els del PP.

  ResponElimina
 4. El govern en un ajuntament está per Sol.lucionar problemes i este es un d ells, aixi que, deixeu estar de tirar balons a l oposicio i al govern central, perque no al govern de la Comunitat? A ixe govern no interessa, veritat? No parlen tant i poseu el remei que nesecitem arreglant i mantenint les coses que son un tema vital per a l economía dels habitants de Tavernes. ixa es ni mes ni menys la tasca del que governe.
  Aixi que, al Sr. de les 12:15 del día 7, porten 7 anys i no han fet res mes que fotos i plenaris que no porten a res productiu, sol.lucions, ni una!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari