Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 d’abril de 2017

Ha pagat la multa Llacer el regidor de Compromís??


Fa uns mesos vam publicar en primícia la foto del cotxe del regidor Josep Llacer, de Compromís, multat a la zona verda propera a l'ajuntament.

Vam dir que el regidor Josep Llacer, de Compomís, te dedicació exclusiva i que cobra 39.549,44 € anuals de l'ajuntament.

Vam dir que el regidor Josep Llacer, de Compomís, hauria de donar exemple i aparcar correctament. La Policia Local havia FET bé la seva feina perque havia multat un vehicle mal aparcat.

A qui no han multat alguna vegada per aparcar malament? Oi que cabreja molt ser multat? És clar que cabreja però el que Hem de fer és reconeixer la nostra culpa i pagar la multa.

Han passat uns mesos i res s'ha sabut de la multa. Ha pagat la multa el regidor Josep Llacer, de Compromís, o ha utilitzat la seva influència per no pagar la multa? Recordem que el regidor Josep Llacer, de Compromís, va tenir el seu cotxe aparcat tota la nit i tot el matí en una zona en què està permès aparcar 30 minuts com a màxim.

El regidor Josep Llàcer, del Compromís, apareix molt sovint per els xarxes socials. Farà servir també les xarxes per mostrar el rebut de l'Pagament de la multa?

#LlacerPaga


4 comentaris:

 1. No l'ha pagat? Quina cara mes sura te este xic.

  ResponElimina
 2. Ni ha pagat ni pagarà. Que no ho sabeu??
  Tindriem que deixar de pagar multes hasta que Llacer pague.

  ResponElimina
 3. Segur que el secretari del Senyor Alcalde, al igual que en Atapuerca, s´ha enganyat tramitant el expedient. Igual el ha enviat a Tarragona.

  ResponElimina
 4. Pagar la multa un de Compromís? No feu riure. Estos son casta. Bons jornals i privilegis.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari