Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 13 d’abril de 2017

Jordi ens puja la contribució altre 8%


Bocabadats ens hem quedat quan hem vist en el compte del banc que ja ens han cobrat la contribució. Jordi Juan ens ha pegat una brutal pujada en la contribució i ens ha buidat les butxaques per a aquestes festes pasqüeres.

Jordi Juan, de Compromís, ens ha tornat a pujar la Contribució i este any paguem un 8% més d'IBI de la nostra vivenda.

Compromís ens acaba de cobrar el primer termini de la contribució urbana d'aquest any i hem vist que ha tornat a pujar-la. Aquesta vegada l’ha pujat un brutal 8%.

Jordi Juan marca un nou record amb aquesta nova pujada. Les pujades de la contribució són brutals des que Compromís governa a Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, ja ens ha pujat la contribució un abusiu 24% des que va arribar a l'alcaldia en 2011.

Mostrem uns exemples de com ens afecta la butxaca la brutal pujada de contribució aprovada per Jordi Juan i per Compromís: 

Una família que pagava 300 euros de contribució amb el PP pagarà aquest any uns 372 euros amb Jordi Juan i Compromís, una família que pagava 200 euros de contribució amb el PP pagarà este any uns 248 euros amb Jordi Juan i Compromís o una família que pagava 500 euros de contribució amb el PP pagarà aquest any uns 620 euros amb Jordi Juan i Compromís. Els Habitatges pagaran aquest any un excessiu 24% més de Contribució que quan el PP governava a Tavernes.

Molt de dir els de Compromís que han baixat l'IBI però ací cada any paguem més impostos i tenim menys serveis i són de pitjor qualitat.

I ara ve el millor de tot. Resulta que l'alcalde no paga contribució ací a Tavernes com ho fem els veïns i les veïnes de Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, paga la contribució a València que és on viu i on té la vivenda.

A l'alcalde no li importa que puge la contribució ací a Tavernes perquè ell no paga Contribució ací a Tavernes. Jordi paga la contribució a València i la seua butxaca no pateix estes brutals pujades com nosaltres.

I mentre les nostres butxaques pateixen la brutal pujada d'impostos veiem bocabadats com Compromís malgasta els nostres impostos a les voreres del carrer la Barca o anuncia superàvits milionaris en lloc de baixar la contribució.


7 comentaris:

 1. Pues jo he pagat 10 euros de més no 70

  ResponElimina
 2. Jo he pagat exactament 5'20 euros.
  Menuda tonteria de noticia. Si no paga ell perque viu en casa dels seus pares, paguen els pares, paguen els seus familiars, els regidors i els seus familiars i tots els militants de Compromis.
  Voleu dir que esta consentit que els seus familiars, dels regidors i de tota la gent de Compromis pague més perquè si? Ni que forem bovos per a creure-ho.

  ResponElimina
 3. Com es pot parlar de superávit i putjat la contribució al poble? La gent sap no esta?

  ResponElimina
 4. Ixos que comenten que no es tant el que sa putjat son uns peloteros que paguen 5€ xq no tenen ninguna pertenencia i no els importa que la gent que te una vivenda pague una barbaridat ! Quina gent, aixi sí que es fa un poble, a Costa dels demes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo fa anys que page i quan estaba el PP ja pagava ja no meu regaben donem gracies a ells

   Elimina

Escriu el teu comentari