Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 14 d’abril de 2017

L'atur augmenta un 7% e Tavernes en 2017 i Jordi Juan cobrant més de 4.500 €/mensuals


Acabem de conéixer les dades del mes de març de l’atur al nostre municipi i aquestes són, malauradament, molt negatives. Des de principi d'any el nombre d’aturats al nostre poble ha augmentat en 92 persones, és a dir, una pujada de l’atur de més del 7%.

Mentre les xifres són optimistes en les altres poblacions properes, així com a nivell autonòmic i nacional, al nostre poble és més aviat tot el contrari. Ens estranyarien aquestes dades si el Govern de Compromís destinara el seu esforç per a potenciar la creació d’empreses i llocs de treball a la nostra localitat, però si ens fixem en la poca implicació que estan duguen a terme, són el fruit de què sembren. 

El que si sabem és que si vols treballar, a la seu de Compromís has d’anar, i d’aquesta manera, formar part de la “llista de Schindler”. Eixa llista privada que va salvant als seus, als qui adoren al superior.

Per als nostres joves és normal que vulguen treballar en sa casa, en el seu poble, però per culpa de la poca sensibilitat del govern de Jordi Juan en aquest tema, han d'anar-se’n a viure i treballar fóra, igual que fa el nostre alcalde, que viu i treballa fóra. És això el que volem?


Però a Jordi Juan li dóna igual, ell cobra més de 4.500 € al mes. Ell ja és jornaler de la política, ell ja pensa en la seua estimada València. 

3 comentaris:

  1. Podría demostrar la Cotorra amb documents oficial que cobra Jordi Juan??

    ResponElimina
  2. Aquest poble se'n va a la ruïna amb Compromís. S'enxufen ells i als demés els dona igual. Han vingut a ser jornalers de la política.

    ResponElimina
  3. Que lamentable! Este poble i amb ell la nostra joventud sen va al carajo!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari