Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 6 d’abril de 2017

Nou atletes del CA Safor participen amb la selecció valenciana en el Interprovincial

El CA Safor Delikia va contribuir amb nou atletes -4 alevins i 5 infantils- al fet que la selecció valenciana s'imposés al Interprovincial en què van prendre part a més Castelló, Alacant i Múrcia i que es va disputar en el Velòdrom Luis Puig de València.

En la categoria aleví, van prendre part: Hugo Catalá en la prova dels 60 metres llisos, Pau Sánchez va disputar els 1.000 metres llisos, Andrés Escrivà a la competició dels 60 metres tanques i Julia Estruch en la carrera dels 1000 metres llisos.

Els atletes del Safor van col·laborar a que el combinat de la província de València aconseguira el subcampionat per darrere de Múrcia, mentre que les xiques assolien el campionat imposant-se a tots els rivals.

En la categoria infantil van ser convocats Álvaro Burguera en els 500 metres llisos, Andreu Almenar en els 3 quilòmetres marxa, Neus Sansaloni i Judith Blasco en els 1.000 metres i Isabel Baiona en pes. Tots ells van fer pujar al combinat provincial perquè aconseguira imposar-se al resta d'equips tant en categoria femenina com masculina.

A més, la majoria d'atletes del CA Safor van participar diumenge a la Cursa de la Dona aconseguint molt bons resultats.

Font: las provincias

http://www.lasprovincias.es/safor/201704/05/nueve-atletas-safor-participan-20170405000734-v.html?ns_campaign=jaqueton&ns_mchannel=auto&ns_source=facebook&ns_linkname=safor&ns_fee=0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari