Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 12 d’abril de 2017

Obres al carrer la Barca

El Carrer la Barca torna a ser la protagonista de les obres de l'Ajuntament governat per Compromís.

Quan encara no han acabat les obres de la polémica vorera es Sequers, en què s'han malgastat més de 200.000 euros, comencen aquestes obres, denominades per Compromís “Millora accessibilitat cruïlla carrer Mitja Galta i carrer La Barca”, que ens costaran més de 180.000 euros.

Aquesta obra neix amb polèmica en les xarxes socials ja que la inversió torna a ser per al mateix Barri i es tornen a destrossar voreres en perfecte estat per després ampliar-les i eliminar places d'aparcament. Com ja s’ha fet a la zona de Sequers.

Una cosa sí que hem de dir i és que les obres han estat adjudicades a una empresa de Tavernes.

Compromís contínua concentrant les inversions en el mateix barri mentre la resta barris de Tavernes continuen sense rebre inversions.

6 comentaris:

 1. Esque el PP ho feia tot perfecte!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perfecte no sé... però estes barbaritats. ...

   Elimina
  2. Per a Perfecte tenim a Perfecto!jajjja

   Elimina
  3. No pasa res. La democràcia posa I lleva. Què ganes de que pasen estos anys per anar a les urnes.....No m'enganyareu més. Encara estic esperant la feina que em prometeren els de Compromís!

   Elimina
 2. Porten 15 dies parades estes obres. Quin poc trellat

  ResponElimina
 3. Els que ho fan tot perfecte son els de Compromís! Encara no han parat de criticar al PP a pesar de que són ells els que governen! No valen per gobernar!el seu lloc es l'oposicio. allí no fan mal a ningu I poden seguir fent el que fan ara sense cap repercusio

  ResponElimina

Escriu el teu comentari