Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 25 d’abril de 2017

On hem d'aparcar senyor alcalde?Hem vist en coneguda xarxa social la queixa d'una veïna que diu:


“No sé si vos haveu adonat que totes les obres que estan fent al carrer la Barca van a llevar moltes plaçes d aparcament
Com ja sabeu, la cosa esta cada vegada pitjor, i el que mes necessitaria el poble son plaçes per deixar el cotxe i que siguen de bades.
No necessitem tant d ample per passetjar. Necessiten ample per aparcar. La majoria som gent treballadora que deixa el cotxe al carrer perque no es pot permitir comprar una plaça d aparcament”

Esta queixa ha generat més de 100 comentaris compartint la queixa per les places que Compromís ha eliminat a la zona del carrer la Barca:

"És la queixa de molts veïns..

Tota la raó tens..per a què volem exes voreres tan amples?

La veritat és que no hi ha dret a que lleven tants llocs per aparcar

No se perque vos preocupeus, que pose en la entra del poble PROHIBIT APARCAR EN TOT EL CAS URBA esepte coche oficial para que ell el puga aparcar tots els dies

Tas donat conter de que arreglen les noves. Anian que no san fet mai y encara estan de porlam , no son ni de rejols. Justetament de front en la baixa del carrer la mar.

Molt ben dit !!! Jo crec q están fet tot lo posible llevant llocs d'aparcament per a q anem a morír al parking

Entre els vados, els contenedors de basura i reciclatje, els pasos de peatons, les balustrades de ferro en alguns carrers han llevat molt de zona per aparcar ara nomes ens falta que tambe ens lleven per fer les voreres ben amples.

Ja no es que fajen mes plaçes per a aparcar, lo que jo em pregunte es com tenen la cara de gastarse el dineral que san gastar ampliant la cera de els sequers, y que els altres carrers del poble estigen fets un asco, que vas en la moto en por perque el asfalt esta ple de forats, per que no arreglen el que toca? Perque preferixen que estigen mes bonics els carrers de la zona rica del poble no? Que pujen per el braç treballaor, o mes cap a dalt avore com esta la cera o el asfalt....vergoña de ajuntament es la frase".

6 comentaris:

 1. I els arbres?? Tan gran vorera i cap arbre. No es pot fer pijor.

  ResponElimina
 2. L'alcalde no te problema per aparcar. Ell va en el Politaxi i te xofer.

  ResponElimina
 3. A vore el problema es que el famos parking el pagem tots ,doneu primer les gracies a Manolo i despues a Jordi

  ResponElimina
 4. Aparcare'm al passeig lepanto en falles... o no, espera.

  ResponElimina
 5. Fa uns moments, he ficat aquest comentari a la Cotorra, en referencia a la concentració que han fet a la Plaça major. Com se que utilitza la censura a tot alló que no els conve ( que extrany aixó li dien dictadura, ells mateix) he decidit posar-ho açí. A rengló seguit podeu llegir el comentari.....


  No ho comentarás cotorra, peró al menys ho llegiràs........ no mes cal vore es que han anat, quatre del partit, si descontem al regidors encara menys.

  Molt be, es nota que ho feu molt be.

  Anim seguiu aixi, jo al menys he passat a ser un exvotant del vostre partit, gracies a la prepotencia que porteu. No més cal anar a escoltar-vos a les reunions amb el veïns.

  Deporable.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No com ací, ací no es censura mai la veu discordant. Made in PP.

   Elimina

Escriu el teu comentari