Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 8 d’abril de 2017

Palos per als veïns del carrer Sant Pere i Sant Josep


Mireu la poca sensibilitat que te el govern de Compromís amb l'accessibilitat.

Han col·locat aquests pals grocs que fan impossible el pas de persones amb problemes de mobilitat, carrets de nens i carros de la compra.Els veïns d'aquest barri porten anys queixant-se per uns pals que l'Ajuntament no obliga a retirar i ara, per més INRI, va i Compromís col·loca uns pals grocs ancorats a la vorera que impossibiliten el pas.

Si este Barri ja estava malament, ara encara ho agreugen més col·locant nous pals de senyalització.

7 comentaris:

 1. Que poca sensibilitat tenen els de Compromís amb les persones de este Barri i especialment amb els que tenen problemes de movilitat o porten carro.

  ResponElimina
 2. Eixos pals estan de moda,no es la primera vegada que els veig.Tambe hi han a la zona de la guarderia municipal...

  ResponElimina
 3. Estan foradant i posant obstaculs per tot el poble

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els falleros de la falla PP (falla la via) també van foradar i posar obstaculs durant un mes i ningú va alçar la veu. On estaveu per a "DENUNCIAR" açò? Vou dic jo? De resaca. La única merda que no vos molesta la olor és la de la vostra... però no vol dir que no siga merda, o que siga divina.

   Elimina
 4. I aco a que ve ara? Tan important son estos pals per posar senyals, ens sobren els diners? No entenc res del que passa al poble

  ResponElimina
 5. Els pals estan per tot el poble ja pràcticament i són per a avisar de possibles incidències a la via pública, com talls de carrers, prohibició d'estacionar, etc. Així s'evita el tindre els típics senyals mòbils de tota la vida. El posar-ho està bé, altra cosa és que a l'operari li diguen que ha d'anar ahí sí o sí i ningú per dalt revise si estan ben posats, si impedixen el pas de la gent, etc. S'han equivocat sí o sí, no hi ha cap excusa.

  ResponElimina
 6. Ieeeee, que quan vols van posar pa falles no vos vareu queixar tant, eh? Que passa amb la mobilitat en falles? Es que soles vos importen les coses quan podeu traure rèdit polític?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari