Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 7 d’abril de 2017

Queixa de la Platja: Obres per Pasqua


Ens envien uns veïns aquestes fotos de la Platja i ens diuen que estàn indignats amb l'Ajuntament. "Com se'ls ocorre tancar els jocs infantils d'aquesta plaça en Pasqua? Han tingut tot l'hivern per arreglar aquesta zona i se'ls ocorre la gran idea de fer-ho ara que vénen molta famílies a la zona. Sembla que ho facen a posta. Pitjor impossible ", ens comenten.

Estem totalment d'acord amb esta queixa. Ja fa molt de temps que esta zona necessita una reparació. Ha estat ignorada per Compromís. Són freqüents les fotos que ens envien amb vegetació que tapa els seients, tanques oxidades i perilloses o la tala de moltes palmeres sense replantar ni una sola però això ja ha fet vessar el got de la incompetència. Només a Compromís se li podia ocórrer tancar la zona per Pasqua.


Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en:

Email: eldiaridetavernes@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/diaride.tavernes

3 comentaris:

  1. No es pot ser més incompetent que estos de Compromís.

    ResponElimina
  2. falta de previsió, una més. Eixa és l'aposta de Compromís per potenciar i millorar el nostre turisme

    ResponElimina
  3. Que vergüenza, otra vez venimos a pasar la Semana Santa a la playa de tavernes y la tenemos sin condiciones,, estos Srs. que están en el ayuntamiento no se dan cuenta del daño que esto hace a las personas que venimos a disfrutar de la playa y que además pagamos nuestros impuestos que por cierto, son muy pero que muy altos para no tener las cosas acordes a nuestros impuestos. Ya está bien, en una empresa quien no cumple con su trabajo lo ponen de patitas en la calle, aquí deberían hacer lo mismo por qué de verdad que no hay derecho que pase esto.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari