Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 26 d’abril de 2017

Queixa a la platja: Fanal trencat, fanal eliminat

Farnal un any després de ser trencat.

Estes imatges ens les ha fet arribar un veí de la Plata de la Goleta, de Tavernes. Segons ens comenta és la pura imatge de la política de Compromís i la llei del mínim esforç. A la primera imatge es veu com va reparar l'Ajuntament aquest fanal que es va trencar fa dos anys. 

Dos anys després Compromís lleva de la via pública el fanal.

Va passar un any trencada, amb vidres i sense funcionar. Després d'un altre any, no s'arregla, no, ni es canvia, se li posa cinta aïllant. És una zona molt transitada. Però a Compromís que no hi haja llum no li preocupa. Ja coneixem el que succeeix a República de Malta, en diferents zones de la platja, al Passeig País Valencià... La llum brilla per la seca absència. 

Així, amb cinta aïllant va estar el fanal un any més. Fins que aquestes Pasqües el veí que ens envia la foto deixa de veure el fanal. Dos anys amb enllumenat urbà sense funcionar, deslluint, per acabar llevant el fanal definitivament. Política de pegats, li diu el veí.

Des del Diari de Tavernes volem donar-vos les gràcies a tots els veïns que ens feu arribar les vostres preguntes, queixes i opinions. Estem a la vostra disposició en:1 comentari:

  1. Si, aixi es, la política d este ajuntament es ixa, tot el que es trenque no es reposta i ens gastem els diners en el que ens dona la gana con per ejemple, fer una mega borera al carrer la barca, que fei falta? El poble ho demanava? doncs no, pero aixo queda be i no passa res, aixi es gasten els diners.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari