Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 14 d’abril de 2017

Tavernes incórre en IL·LEGALITAT

Un any més l'Ajuntament de Tavernes governat per Compromís incórre en il·legalitat. A Jordi Juan les advertències i denúncies li donen igual... enguany, tornem a tindre la bandera republicana a la façana del nostre ajuntament. En el últim ple, es va acordar amb el vot favorable de Compromís, EUPV i PSPV commemorar d'aquesta manera la República, el Partit Popular va votar en contra de realitzar aquesta il·legalitat.

La Delegació del Govern ha enviat una carta a tots els municipis valencians per recordar que el proper divendres 14 d'abril, la prohibició d'onejar la bandera republicana en els seus balcons pels següents motius:

- Segons l'article 4 de la Constitució Espanyola la bandera d'Espanya és la formada per tres franges horitzontals, roja, groga i roja; la groga és de doble amplada que cadascuna de les roges. Els Estatuts podran reconèixer banderes i ensenyes pròpies de les Comunitats Autònomes. Aquestes s'utilitzaran juntament amb la bandera d'Espanya en els seus edificis públics i en els actes oficials.

- La Llei 39/1981 que regula l'ús de la bandera espanyola, determina que aquesta "ha d'onejar a l'exterior i ocupar un lloc preferent", i especifica que els ens locals "no poden enarborar com a pròpia una altra bandera que no siga la seva oficial".
La "utilització d'una bandera no constitucional vulneraria el principi de neutralitat i objectivitat que ha de regir l'activitat de les administracions públiques", recollit en l'article 103.1 de la Constitució i la Llei de Bases del Règim Local.

- Diverses sentències justifiquen la prohibició d'exhibir l'ensenya republicana en edificis públics. 

Tot i que s'ha avisat a tots als consistoris, de que penjar la bandera en la façana és il·legal i en cas de persistir la col·locació de la tricolor, la Delegació acudirà a la via judicial. L'Ajuntament de Tavernes governat per Jordi Juan de Compromís, davant la il·legalitat comesa, fa cas omís i la penja tan tranquilament. 
Jordi no paga la denúncia, la paga el poble.


15 comentaris:

 1. La multa que la pague Jordi Juan que cobra 4.500 euros al mes.

  ResponElimina
 2. si ilegalitat pero no es fa res per a llevarla o posarse baix en una constitucional mes gran.
  Es veu q li tenen por.

  ResponElimina
 3. Ara la multa que la paguen tots els qui van votar a favor. No tenim per què pagar-la nosaltres de la nostra butxaca.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Llavors de la piscina, el parking i tots els forats que eu deixat a l'ajuntament s'encarregueu vosaltres de ells, no? Ale, passeu per caixa, doneu exemple...

   Elimina
 4. Un día el poble es cabrejara amb esta gent i tindrem un disgust

  ResponElimina
 5. Il.legalitat? per?
  No esta en els llocs oficials de banderes i es una decisió del ple, que el PP no ha recorregut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Al ple el PP voto en contra. Pero en el pleno no se dijo nada de bandera.

   Elimina
  2. http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2017/04/10/moragues-denunciara-ayuntamientos-cuelguen/1553086.html

   Elimina
  3. Al que no s'entera. No llig vosté les noticies? No coneix les lleis?és un anàrquic?

   Elimina
  4. Vostes estan confundint preconstitucional amb anticonstitucional. Pot tatxar de ilegal algo que no li agrade no obstant no te perque tindre rao. Que jo sapiga la constitucio no la va escriure ni levante, ni las provincias... Vore, que Moragues vullga denunciar als ajuntaments que exhibisquen la bandera republicana (cosa que no va passar el mateix amb els que van penjar una bandera nazi, amb esvastica inclosa, a la final de la copa del rei fa uns anys a valencia), que Cospedal done medalles a trosos de fusta i celebre amb banderes a mitja altura la mort de un personatge literari... Tot aixo ho fan per dos motius, primer perque fan el que els dona la gana, sobre coneixer la llei (com vosté) se la boten a la torera. Segon, ells no paguen costos judicials, si ho feren, si pagaren de la seua butxaca les coses que fan devocio, seu pensarien dos vegades.

   Elimina
  5. Quan ací a Tavernes es pose una bandera nazi o altra inconstitucional com la que ara han penjat també aniré en contra. Les lleis són les que són. Donen seguritat i imparcialitat. Lo demés sols es fa a les republiques bananeres. I sols provoca enfrontaments. I ací a Tavernes el govern de Compromís actua com una Republica bananera

   Elimina
  6. Els del PP teniu algo en contra de les bananes? Molt de republiques bananres bla, bla, bla... pero els diners a Panamá, eh? Urdangarin, Blesa, etc.. que sí, les lleis donen seguretat i imparcialitat (sic). Total, que et saps la llei pero et pareix be que els del PP se les boten per a donar medalles a trosos de fusta, furtar a la gana i perseguir a qui no pensa igual (que vosté)... Pues et dic ben clar, millor qualsevol republica que la dictadura que vostes enyoren...

   Elimina
 6. Anem a veure, qui ha de pagar la multa? Aixo es el que interessa xq el poble no te ningún perque de pagar les irresponsabilitats d este govern, no a sabiendas que serien multats i ells seu varen passar pel forro!

  ResponElimina
 7. http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2017/04/18/siete-ayuntamientos-son-denunciados-colgar/1555769.html

  ResponElimina
 8. M agradaría saber que te que veure la piscina i tots els projectes que varen quedar per finalitzar debut a les eleccions, en la bandera republicana? Perque sempre ixen per peteneres estos de compromis?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari