Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 de maig de 2017

Caos a l'Ajuntament per la matriculació a l'Escola d'Estiu

Ahir es van produir escenes de caos a l'Ajuntament de Tavernes per culpa de la mala planificació i previsió de la regidora de Compromís Noe Alberola.

Resulta ser que ahir s'obria el termini per a la matrícula a l'Escola d'Estiu que cada any presta l'Ajuntament de Tavernes.

L'Ajuntament havia anunciat que les places eren limitades i que la matrícula s'obriria a les 9:30 del matí. Els veïns i veïnes no volien que els seus fills i/o filles es quedaren sense plaça pel que abans d'obrir les portes de l’Ajuntament ja hi havia molta gent esperant a la Plaça Major per que els seus fills i/o filles tingueren una de les places disponibles en l’Escola d’Estiu municipal.

La sorpresa i indignació es va produir quan es va poder comprovar que només hi havia un persona per atendre tota la gent, la gent s'enfada, un fort guirigall insuportable tot el matí dins de l'Ajuntament i la Regidora Noe Alberola sense aparèixer per l'Ajuntament.

Ahir a migdia encara no s'havia normalitzat la situació a l'Ajuntament que continuava col·lapsat per una nova falta de previsió i planificació de Compromís.

2 comentaris:

  1. Sempre en el mateix problema, planificacio!! Com es menja que l ajuntament tinga una escoleta d estiu amb 40 places (es un exemple) i hi han 200 xiquets que volen disfrutar d este servei? Debut a l éxit que va tenir l any passat este servei, deuria haber-se plantejat habilitar d alguna forma mes espai xq purgueren disfrutar tots els xiquets que vulgueren?

    ResponElimina
  2. Clar jo crec que dalt de l'ajuntament de la mar podien habilitar-ho podrien provar

    ResponElimina

Escriu el teu comentari