Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 de maig de 2017

Compromís complica el pagament d'impostos

Així és. Increïble però cert.Per increïble que semble l'Ajuntament ha decidit posar-nos més difícil el pagament d’impostos i taxes locals.

Ens puja brutalment la contribució i, damunt, ens ho posa més difícil per pagar-la.

Ara va i resulta que l'Ajuntament ha decidit deixar de treballar amb Bankia per un deute que Compromís diu que està en executiva i que tard o pronte serà cobrat.

Les disputes de Compromís afecten els ciutadans que ja no podran anar a Bankia a pagar la contribució, l'agrícola, la basura, l'impost de circulació, el gual, la matrícula per a un curs o qualsevol altre rebut emès per l'Ajuntament de Tavernes.

La rabieta de Compromís perjudica els veïns i veïnes de Tavernes que són clients de Bankia ja que ara hauran de treure diners dels seus comptes a Bankia, passejar-se pel poble amb els diners a la butxaca, o al bolso, per anar a ingressar els diners a altres bancs dels que no són clients.

Quina culpa tenen els veïns i veïnes que son clients de Bankia? Per què posen els de Compromís dificultats per al pagament d'impostos i taxes? 

Els nostres governants han de mirar pel bé dels veïns i veïnes en lloc d'aplicar mesures que els perjudiquen per un assumpte que, davant la falta d'acord, ha de solucionar-se en els tribunals i no mitjançant mesures que perjudiquen els contribuents que paguen amb els seus impostos els jornals dels polítics .

4 comentaris:

 1. Bankia és en diferència el banc amb més clients a Tavernes, com a moltes localitats valencianes. Amb aquesta rabieta de Perfecto deixa a molts veïns de banda, i un cop més, sense mirar per el veïns. Ací un afectat.

  ResponElimina
 2. No estan les coses per anar pel carrer amb molts diners en el bolso o la butxaca.
  Espere que no pase res.

  ResponElimina
 3. I Jordi pagant impostos en Valencia mentres es fuma un puro.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari