Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 17 de maig de 2017

Compromís gasta quasi 1.000 euros en no sabem què

En l'últim plenari el govern de Compromís de Jordi Juan va aprovar una modificació de crèdit per a dotar de pressupost a la partida per al Consorci de les Comarques Centrals Valencianes.

 Es tracta de finançar  a un organisme que no sabem per a què servirà a Tavernes i els seus veïns. Ni nosaltres ni el Govern de Compromís de Tavernes. Tampoc sabem -ni saben els regidors del Govern de Compromís-, si serà l’única quota a pagar o en vindran més. El que sí sabem és que, d'ací poc, ens costarà quasi 900 euros. I encara no hi ha cap objectiu definit per Tavernes.

 Justet feia un any Compromís va dur la proposta d’adherir-se al Consorci de les Comarques Centrals amb un cost 0, és a dir, gratuït, i ho va dir Jordi Juan. No ens inventem res. A estes imatges podeu veure com fa un any no costava res.Fa un any era gratuït per Tavernes i el Consorci tenia 60.000 euros per anar treballant, segons paraules de l’alcalde Jordi Juan. I ara necessiten diners. Per a què? en què s'han gastat eixos 60.000 euros? S’aclareixen o què!? 

I el més important, quins beneficis trau Tavernes durant el primer any d’este organisme? Cap.

 De nou es descobreix altra mentida de Compromís i sembla que al senyor Jordi Juan no li preocupa on aniran eixos 1.000 euros. Doncs a nosaltres sí. Els recursos son escasos i no deurien invertir-se en institucions que no tenen ni activitat. Quin serà l’autèntic objectiu d’este Consorci? Doncs no ho sabem

. Si no ho saben ni ells!

8 comentaris:

 1. Ho veig vindre. Compromís s'excusarà dient que al consorci hi ha representants de tots els partits polítics, però no diran l'objectiu real de l'entitat. De totes maneres, ho deixen veure amb els arguments que donen. Van llevant-se la màscara a poc a poc.

  ResponElimina
 2. La quota d'entrada 0 euros està ben clar. I es paguen les activitats que es vagen fent com es va dir en el plenari.
  Per tant qui mentix sou vosaltres. Poseu el tall del passat plenari.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí sí mireu el plenari perque ni ell sap per a què es destina!! És de risa! Sen vol ixir de la mancomunidad de la Valldigna que tenen més proximitat i motius però entra en un consorci que encara no ha fet res. Activitats???quines Activitats? ? Dinar i pagapaxoxaes!! Fum fum fum. Pagar on hi ha més amiguets dels seus i on es col.loquen els seus

   Elimina
  2. Anònim de les 14:01. Podries dir-nos quines activitats?. L'any passat va dir que era cost 0, i està ben clar al vídeo. Enguany ja cal pagar. Ja heu fet 60.000 € en paxoxaes? Collins.

   Elimina
 3. Serán para pagar los juicios que tienen, más los que les tienen que venir, jajajaja

  ResponElimina
 4. A veure si gasta eixos diners en pagar als col·laboradors perquè publiquen i donen la vara per les xarxes socials jajaja

  ResponElimina
 5. Invertiran diners en contrarestar les opinions dels vallers, en les xarxes socials, a modo de Rusia i Estats Units?.

  Els pardalets diuen,i no es cotorril, que els molesta mol Viure a Tavernes, i que fins i tot borbandejen desde perfils falsos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Van utilitzar tècniques "black hat" i encara mantenen perfils falsos des d'aleshores.

   Elimina

Escriu el teu comentari