Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 10 de maig de 2017

El Partit Popular lamenta que la Generalitat rebutge inversions importants per a Tavernes

El ple de les Corts Valencianes va rebutjar totes les esmenes presentades per el Partit Popular que proposaven inversions necessàries per a Tavernes com la circumval·lació, el col·lector de la Platja, la depuradora, els camins rurals, l'IES Jaume II o la rotonda d'accés nord a la Platja.“Sol·licitem al Grup Popular que presentara aquestes esmenes perquè la Generalitat invertira en aquestes infraestructures importants per a Tavernes però el tripartit en bloc va votar en contra. Fins al nostre alcalde Jordi Juan va votar en contra”, afirma Eva Palomares, portaveu del PP en Tavernes.

“Els diputats del Grup Popular van ser nostra veu en les Corts. Van comprendre les nostres reivindicacions i la necessitat que el Govern autonòmic incloguera partides perquè aquestes infraestructures anaren una realitat però fins al nostre alcalde es va oposar. Jordi Juan només accepta les consignes del seu partit i no trasllada al Consell nostres necessitats i així és impossible que arriben inversions autonòmiques a Tavernes”, comenta Palomares. La portaveu popular de Tavernes espera que en el pròxim debat l'alcalde de Tavernes vote a favor d'aquestes infraestructures. “Anem a tornar a sol·licitar-les. No anem a cansar-nos de reivindicar el que necessitem”, insisteix Palomares.

2 comentaris:

  1. Lamentable tindre un alcalde que vota en contra dels interesos del seu poble.

    ResponElimina
  2. Estan donant unes explicacions que sembla tirar balons fora,toque o no toque i a quansevol foro el ALCALDE sempre te que defendre el seu poble "com una mare al seu fill,que no mel toquen".O sera que el seu fill es el partit abans quel poble?
    Es vergonyos que despres diga que treballa per i para el poble.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari